Ξεσηκώθηκαν οι παλαιοημερολογίτες Αττικής και Βοιωτίας για την σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» – Ανακοίνωση κι από τη «Νίκη»

Άκρως «προσβλητική» χαρακτηρίζουν οι παλαιοημερολογίτες Αττικής και Βοιωτίας τη νέα σειρά του Alpha «Φόνοι στο Καμπαναριό» η οποία έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή (20/10). Με πρωταγωνίστριες την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τη Ρένια Λουιζίδου, το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Φόνοι στο Καμπαναριό» απέσπασε θετικές κριτικές τόσο για τις ερμηνείες των ηθοποιών όσο και για την σκηνοθετική ματιά του Αντώνη Αγγελόπουλου.
Στους κόλπους όμως των παλαιοημερολογιτών Αττικής και Βοιωτίας, έχει ξεσπάσει σάλος με την πρεμιέρα των «Φόνων» η οποία σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Αττικής και Βοιωτίας των Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών Ελλάδος ποτέ δεν έδωσαν άδεια για να πραγματοποιηθούν γυρίσματα μέσα στο χώρο του μοναστηριού της Αγίας Τριάδας στην Πεντέλη ενώ απευθύνθηκαν και στην Ιερά Σύνοδο. Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Αττικής και Βοιωτίας των Γ.Ο.Χ Μὲ ἀφορμὴ τὴν χθεσινὴ προβολὴ στοὺς τηλεοπτικοὺς δέκτες τῆς νέας, ἄκρως προσβλητικῆς πρὸς τὸν ἀγγελομίμητο Ὀρθόδοξο Μοναχισμὸ σειρᾶς “Φόνοι στὸ καμπαναριό”, ἡ ὁποία, ὅπως μόλις πρὸ τριῶν ἡμερῶν μάθαμε, ἐκτυλίσσεται […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεσηκώθηκαν, Αττικής, Βοιωτίας, Φόνοι, – Ανακοίνωση, Νίκη,xesikothikan, attikis, voiotias, fonoi, – anakoinosi, niki