Πυρ και μανία ο Πέτρος Ξεκούκης για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια – «Ποιος είναι η μαμά σου, ο Μητσάρας ή ο Βαγγέλης;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Πέτρος Ξεκούκης. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να εκφραστεί γύρω από το θέμα του επερχόμενου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία. Ειδικότερα, ο Πέτρος Ξεκούκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εμείς ζούμε σε ένα δημοκρατικό κράτος, αυτή είναι η Ελλάδα. Άλλο η εκκλησία, άλλο η πολιτεία. Η πολιτεία οφείλει να προστατέψει έστω μια μικρή ομάδα ανθρώπων, που ζουν και τους ενδιαφέρει αυτό το θέμα. Οι κανόνες, όμως, οι αποστολικοί είναι σαφείς:
ο Κύριος έκανε το πρώτο του θαύμα στο γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας. Δεν παντρεύτηκαν δυο γυναίκες ούτε δυο άντρες. Εσείς πιστεύετε ότι δεν υπήρχαν ομοφυλόφιλοι τότε; Δεν ευλόγησε, όμως, γιατί είπε απλούστατα το: “Αυξάνεστε, πληθύνεστε και κυριεύστε τη γη”. Πώς θα αυξηθούν και θα κυριεύσουν τη γη;» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι δικαίωμά τους, είναι σεβαστή η άποψή τους. Δεν μας αφορά, ούτε και έχουμε κανένα δικαίωμα να επέμβουμε στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Δεν πρέπει, όμως, να μπερδεύουν τους νόμους της […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πυρ, Πέτρος Ξεκούκης, – Ποιος, Μητσάρας, Βαγγέλης,pyr, petros xekoukis, – poios, mitsaras, vangelis