Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι δραματικές τελευταίες στιγμές της ηρωικής νοσηλεύτριας που σκότωσε η Χαμάς – «Είναι εδώ, δεν θα βγω ζωντανή»

Με κομμένη παρακολουθεί όλος ο κόσμος τις καταιγιστικές εξελίξεις του Μεσανατολικού με τον πόλεμο στο Ισραήλ να έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 2.500 ανθρώπους Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους, ενώ οι ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν σπαραγμό. Συγκλονισμένο είναι το Ισραήλ με την ηρωική προσπάθεια της Αμίτ Μαν, μιας 22χρονης νοσηλεύτριας που δολοφονήθηκε από τη Χαμάς και μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της φρόντιζε τραυματίες σε νοσοκομείο που χτύπησε η οργάνωση.
Τα μηνύματα που αντάλλασσε με τις δύο αδερφές της καταγράφουν τις δραματικές στιγμές που έζησε πριν το τέλος της. Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», η Μαν πέρασε τις τελευταίες ώρες της σε νοσοκομείο του κιμπούτς Μπέερι στο νότιο Ισραήλ κοντά στη Γάζα προσφέροντας πρώτες βοήθειες σε ανθρώπους που είχαν τραυματιστεί μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς. Γνωρίζοντας πως τα μέλη της παλαιστινιακής οργάνωσης βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή και πυροβολούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, η 22χρονη ζητούσε από τις αδερφές της μέσω WhatsApp να […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ισραήλ, Χαμάς – Είναι,polemos, israil, chamas – einai