Παπαοικονόμου για «17 Κλωστές»: Είναι η πρώτη φορά που δεν άκουσα πουθενά το όνομά μου – Όλοι λένε «η σειρά του Τσαφούλια»

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη νέα σειρά «17 Κλωστές», αλλά και για την επιτυχία που είχε σημειώσει στο παρελθόν η «Αναστασία». «Στις “17 Κλωστές” έχω γράψει εγώ το σενάριο και ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει κάνει τη σκηνοθεσία. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που δεν άκουσα πουθενά το όνομά μου. Όλοι λένε “η σειρά του Τσαφούλια“. Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός», είπε χαρακτηριστικά η σεναριογράφος.
Στη συνέχεια, μίλησε για τη σειρά «Αναστασία». «Για την “Αναστασία” δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω. Εγκρίθηκε αμέσως, όταν το πήγα στο κανάλι. Ήταν το πιο τολμηρό σενάριο που έχω γράψει. Έχει μια πάρα πολύ αστεία ιστορία, είχα γράψει ότι η Αναστασία είναι μοντέλο κι ήρθαν ηθοποιοί που θα μπορούσαν όντως να είναι μοντέλα, ψηλές, ξανθές», είπε χαρακτηριστικά η Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Η σεναριογράφος πρόσθεσε: «Ήρθαν στο σπίτι μου για κάστινγκ, έτσι έκανα πάντα, δεν ήθελα να γίνεται στο κανάλι. Ήμασταν με τον σκηνοθέτη. Κάποια στιγμή χτυπάει το […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπαοικονόμου, 17 Κλωστές, – Όλοι, Τσαφούλια,papaoikonomou, 17 klostes, – oloi, tsafoulia