Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ προετοιμάζει τους στρατιώτες για τη χερσαία επιχείρηση στη Γάζα: «Θα είμαστε ακριβείς και θανατηφόροι»

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, επισκέφθηκε σήμερα τα στρατεύματα που έχουν περικυκλώσει τη Λωρίδα της Γάζας για να τους ανεβάσει το ηθικό και να τους πει πως η ώρα της χερσαίας επίθεσης πλησιάζει. «Να είστε έτοιμοι, η ώρα πλησιάζει. Θα είμαστε ακριβείς και θανατηφόροι και θα συνεχίσουμε μέχρι να ολοκληρώσουμε την αποστολή. Τώρα βλέπετε τη Γάζα από απόσταση, σύντομα θα τη δείτε από μέσα. Η εντολή θα δοθεί» είπε ο υπουργός, σύμφωνα
με την ανακοίνωση. «Είμαι υπεύθυνος για το αμυντικό σύστημα της χώρας. Ήμουν υπεύθυνος γι’ αυτό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ακόμη και στα δύσκολα περιστατικά, και είμαι υπεύθυνος να οδηγήσω τους μαχητές μας στη νίκη» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αποτυχία να προβλεφθεί η επίθεση της Χαμάς. Την ίδια ευθύνη, είχε αναλάβει και ο επικεφαλής της Γενικής Υπηρεσίας Ασφαλείας του Ισραήλ, Σιν Μπετ, Ρονάν Μπαρ, σε επιστολή του στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άμυνας, Ισραήλ, Γάζα Θα,amynas, israil, gaza tha