Η αγωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη γνώμη της Αγγελικής Νικολούλη: «Εσύ τι πιστεύεις για μένα; Έχω κάνει αυτά που λένε;»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν έρθουν οι καταιγιστικές εξελίξεις με την σύλληψή της, έδειχνε την αγωνία της στην Αγγελική Νικολούλη για την γνώμη που έχει δημιουργήσει η δημοσιογράφος για την ίδια. Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» προβλήθηκαν συνομιλίες της 33χρονης μητέρας των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας με την Αγγελική Νικολούλη. Ρούλα: Τι κάνετε; Με πήρατε τηλέφωνο; Αγγελική: Εγώ; Όχι… Γιατί; Ρούλα: Α! Γιατί βρήκα μία κλήση και νόμιζα πως κάτι θέλετε να με ρωτήσετε… Αγγελική: Όχι παιδί μου… Ρούλα: Απόψε θα βγάλετε στην εκπομπή κάτι για μας; Αγγελική: Έχω κάποιες μαρτυρίες… Ρούλα:
Που λένε τι; Αγγελική: Α! Δε μπορώ να σου πω Ρούλα μου. Δες την εκπομπή και αν θες κάτι τα λέμε σε ένα διάλειμμα…Έτσι; Μη φοβάσαι πάντως… Ρούλα: Δε φοβάμαι, απλά θέλω να ξέρω τι λένε όλοι αυτοί που εμφανίζονται με πλάτη και χωρίς ονόματα…Ποιοι είναι; Δεν ήθελε συνάντηση στο σπίτι με την Νικολούλη η Πισπιρίγκου Στη συνέχεια της συνομιλίας η Αγγελική Νικολούλη ρωτάει την Ρούλα Πισπιρίγκου αν […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλας Πισπιρίγκου, Αγγελικής Νικολούλη, Εσύ, Έχω,roulas pispirigkou, angelikis nikolouli, esy, echo