Ζωή: «Ο Τσίπρας έχει γίνει το κανίς του Τραμπ – αγράμματο υποκείμενο ο Πολάκης»

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι κυνικός. Αδίστακτος». «Είναι ο χειρότερος Πρωθυπουργός που έχει υπάρξει μεταπολιτευτικά». H ομάδα του Μαξίμου «είναι μια παρέα ανθρώπων που ενώθηκαν όχι επί τη βάση αρχών και αξιών αλλά για να πάρουν την εξουσία και να κάνουν το κομμάτι τους και την πλάκα τους στην πλάτη του ελληνικού λαού». Ποιος άκουσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

και δεν τη φοβήθηκε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ, όπου η πρώην Πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε ένα απίστευτο μπαράζ λεκτικών επιθέσεων κατά των μέχρι και πριν τρία χρόνια κομματικών συντρόφων της.

Υπάρχει βεβαίως μια βασική ένσταση στα λεγόμενα της κυρίας Κωνσταντοπούλου: τώρα κατάλαβε ότι ο κ. Τσίπρας είναι «αδίστακτος» και ότι συνέθεσε «μια παρέα ανθρώπων με σκοπό μόνο να πάρουν την εξουσία»; Τώρα κατάλαβε το ποιόν τους. Διότι μαζί με όλους αυτούς έκανε η κυρία Κωνσταντοπούλου την κυβέρνηση της Πρώτης Φοράς Αριστερά, έστω από τη θέση της Προέδρου της Βουλής στην οποία άφησε εποχή με τις παραξενιές της – με τα γνωστά αποτελέσματα για τη χώρα.

Τώρα η Ζωή αποκαλύπτει –το έκανε στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, εκεί όπου κάποτε ούρλιαζε «τι είπατε; τι είπατε;»– ότι δεν συμφωνούσε με τη σύμπραξη με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και ότι είχε προτείνει αν δεν έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμος τον Ιανουάριο του 2015 να ξαναπάει σε εκλογές. Τώρα για την κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία ως Πρόεδρος της Βουλής έκανε παράτες στο Πεντάγωνο συνοδευόμενη από τον κ. Καμμένο, ότι ο τελευταίος είναι ελεγκτέος για τις συμβάσεις με τους Σαουδάραβες κλπ.

Σε κάθε περίπτωση τα όσα είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου έχουν την αξία τους.

Για την πρώην Πρόεδρο της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας:

– Ο Αλέξης Τσίπρας είναι «αδίστακτος», «προδότης» και «ασυγχώρητος». «Είναι ο άνθρωπος που πήρε το “όχι” και το έκανε “ναι”. Προχθές πήγε στο “ΠΑΣΟΚ της Γερμανίας” και είπε και “δεν μετανιώνω” και “θα ήταν καταστροφή”, αλλά δεν λέει τι πραγματικά εξυπηρετεί, τι πραγματικά εφαρμόζει και τι πραγματικά αντιπροσωπεύει. Αντιπροσωπεύει το πιο σκληρό “ναι”. Ακόμα και αυτοί που ψήφισαν “ναι”, αυτό το 38%, αν τους ρωτήσεις δεν συμφωνούν με αυτά που έγιναν μετά. Είναι ο χειρότερος Πρωθυπουργός που έχει περάσει μεταπολιτευτικά. Είναι ο πιο αδίστακτος και ο πιο ασυγχώρητος. Αν δείτε το διάγγελμά του τον Ιούλιο του 2015 θα θέλετε να σπάσετε την τηλεόραση. Πήρε αυτό το “όχι” των ανθρώπων που τον πίστεψαν και το παρέδωσε με μια κορδέλα στην Μέρκελ, τον Γιούνκερ και τον Ντάισελμπλουμ».

Επίσης ο κ. Τσίπρας είναι κατά την κυρία Κωνσταντοπούλου, «το κανίς του Τραμπ».

– Ο Παύλος Πολάκης είναι «ένα αγράμματο υποκείμενο» και «προσβολή για όλους μας να είναι υπουργός Υγείας». Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι ο αν. υπουργός Υγείας «κάνει πλάκα με τους νεκρούς στην Καλιφόρνια και με τους νεκρούς στο Μάτι»…

«Οταν αυτό το υποκείμενο εξακολουθεί να είναι υπουργός και να δηλώνει δημόσια ότι η κυβέρνηση κάνει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ότι σπρώχνει τη Δικαιοσύνη και ότι πρέπει να σπρώξουμε κι άλλο και να σταματήσουμε την ψιλή κουλτούρα… Ο κ. Πολάκης έγινε υπουργός γιατί βγήκε να υπερασπιστεί τον Τσίπρα στην ΚΟ το 2015. Διεκδίκησε να μιλήσει εκτός σειράς και να υπερασπιστεί τον Τσίπρα και σε αντάλλαγμα έγινε αν. υπουργός».

– Ο Πάνος Καμμένος είναι ένα πρόσωπο που θα έπρεπε να ελέγχεται για τα ντιλ πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία. «Αλλά δεν ελέγχεται ούτε από τη Δικαιοσύνη ούτε από τη Βουλή διότι συμψήφισαν τις μεταξύ τους απειλές Τσίπρας και Μητσοτάκης – απειλές Τσίπρα για τη Νovartis, απειλές Μητσοτάκη για τον Καμμένο… Είναι ένα σκάνδαλο αυτό (η πώληση στη Σαουδική Αραβία). Συμφωνώ να βρούμε τα παλιά σκάνδαλα, αλλά όχι να τα χρησιμοποιούμε για να καλύψουμε τα τωρινά».

– Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου: «Η κυβέρνηση θέλει ελέγχει τη Δικαιοσύνη σαν να είναι μαριονέτα της, όχι μόνο για να βάλει φυλακή κάποιους αλλά για να μην μπει φυλακή η ίδια. Είναι πολύ σοβαρό ότι είναι υπό τις εντολές της κυβέρνησης, πλήρως ελεγχόμενη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και παρενέβη για να καλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες στο Μάτι», ισχυρίστηκε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Θα έπρεπε ο Τσίπρας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει»

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχουν αυτά που κατήγγειλε η κυρία Κωνσταντοπούλου για την τραγωδία στο Μάτι για την οποία άλλωστε η Πλεύση Ελευθερίας έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά από τις 6 Αυγούστου, αλλά… λιμνάζει.

«Υπάρχουν κυβερνητικές ποινικές ευθύνες για το Μάτι και είναι πρόβλημα τις έρευνες να συντονίζει η διορισμένη από την κυβέρνηση εισαγγελέας του Αρείου Πάγου», είπε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και συνέχισε:

«Πρέπει να μπουν φυλακή τα συναρμόδια κυβερνητικά στελέχη, εν πολλοίς αυτοί που συμμετείχαν σε εκείνη τη στημένη σύσκεψη το βράδυ της Δευτέρας (στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής).

Αυτή τη σύσκεψη που την ώρα που γινόταν υπό το φως των καμερών άνθρωποι πνίγονταν στη θάλασσα και δεν τους συνέδραμε κανείς, γιατί;

Γιατί θέλανε να δείξουν εκείνη την ώρα, πρώτον ότι δεν υπάρχουν νεκροί και είχαν δώσει εντολή μη περισυλλογής νεκρών.

Δεύτερον ότι δήθεν κάνουν ό,τι μπορούσαν, ενώ είχε καεί το σύμπαν και θαλασσοπνιγόταν.

και τρίτον ότι δεν φταίει η κυβέρνησή τους.

Ο Τσίπρας πρέπει να μην μπορεί να κυκλοφορήσει, όχι να παριστάνει τον χαρούμενο Πρωθυπουργό».

The post Ζωή: «Ο Τσίπρας έχει γίνει το κανίς του Τραμπ – αγράμματο υποκείμενο ο Πολάκης» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα