Ξενύχτι α λα Nammos με Ρέμο, το δεύτερο βράδυ, για τους υποψήφιους καναλάρχες

13:26 1/9/2016 - Πηγή: Protagon
Ο φακός συνέλαβε τον Αντώνη Ρέμο με τον σχετικό εξοπλισμό του Nammos να αποχωρεί τα χαράματα από το κτίριο της Γ.Γ. Τύπου

Το αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι της ελληνικής ελίτ μεταφέρθηκε εκτάκτως για ένα βράδυ στη μεγάλη αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Ενημέρωσης, προκειμένου οι διαγωνιζόμενοι για τις άδειες να περάσουν λίγες ευχάριστες ώρες που να θυμίζουν καλοκαίρι πριν ξεκινήσει ξανά η επίπονη διαδικασία.

Το

αίτημα για την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου ήταν ομόφωνο και διαβιβάστηκε αργά χθες το απόγευμα στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος αν και στην αρχή αντιπρότεινε τον αγαπημένο του Γιάννη Πλούταρχο στο τέλος ενέδωσε προκειμένου να μην τιναχτεί η διαδικασία στον αέρα από τους δυσαρεστημένους διαγωνιζόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοφιλής τραγουδιστής, μαζί με την απαραίτητη συνοδεία του (σερβιτόρους, λουλουδούδες κοκ…) μπήκε στην αίθουσα ενημέρωσης όπου δίνει τις συνεντεύξεις τύπου η Ολγα Γεροβασίλη στις 2.00 τα ξημερώματα.

Τα πρώτα έδρανα της αίθουσας είχαν τιμή εκκίνησης 1000 ευρό το άτομο και τα κατέλαβαν οι καναλάρχες που ήδη είχαν κερδίσει την άδεια. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονταν σαμπάνια, 300 γραμμάρια χαβιάρι και σολομός Γουαδελούπης. Τα δε έσοδα όπως διευκρίνισε ο Νίκος Παππάς θα προσμετρηθούν στα έσοδα της δημοπρασίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σαμπάνια Armand de Brignac με το χρυσό μπουκάλι έρεε άφθονη ενώ οι αστυνομικοί φρόντιζαν να ικανοποιούν τη ζήτηση κουβαλώντας τα κιβώτια που είχαν έρθει με ελικόπτερο του στρατού κατευθείαν από το Nammos στην Ψαρρού.

Το γλέντι – διάλειμμα πάντως κράτησε μέχρι πρωίας και αφού έφυγε και ο τελευταίος καναλάρχης ξεκίνησε ξανά η δημοπρασία.

The post Ξενύχτι α λα Nammos με Ρέμο, το δεύτερο βράδυ, για τους υποψήφιους καναλάρχες appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα