Τραμπ κατά Ντε Νίρο: «Είναι άτομο πολύ χαμηλής νοημοσύνης»

Με τον συνήθη τρόπο και με την σφοδρότητα που μας έχει συνηθίσει, ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αποκαλώντας τον «ένα άτομο με πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης».

Αφορμή ήταν το ξέσπασμα του βραβευμένου ηθοποιού εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Τόνι, που μεταδιδόταν απευθείας.

«Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ένα άτομο με πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, έχει φάει πολλά χτυπήματα στο κεφάλι από αληθινούς πυγμάχους στις

ταινίες. Τον παρακολούθησα χθες βράδυ και στ’ αλήθεια πιστεύω ότι τα έχει χάσει από τις μπουνιές», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

«Υποθέτω δεν συνειδητοποιεί ότι η οικονομία τα πάει καλύτερα από ποτέ, η απασχόληση σπάει ρεκόρ, πολλές εταιρείες επενδύουν ξανά στη χώρα μας. Ξύπνα Γρονθοκοπημένε!», συμπλήρωσε σε δεύτερη ανάρτησή του.

…realize the economy is the best it’s ever been with employment being at an all time high, and many companies pouring back into our country. Wake up Punchy!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 12, 2018

Ηταν μια σαφής αναφορά στην ταινία «Οργισμένο Είδωλο», σε σκηνοθεσία του Μάρτιν Σκορτσέζε, στην οποία ο Ντε Νίρο υποδύεται τον αυτοκαταστροφικό πυγμάχο Τζέικ ΛαΜότα.

Εκπρόσωποι του Ντε Νίρο δεν απάντησαν αμέσως όταν τους ζητήθηκε από το πρακτορείο Reuters να σχολιάσουν την τοποθέτηση του Τραμπ.

Διαβάστε: Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο live στα Tony: «Να πάει να γαμ…θεί ο Τραμπ!»

Το κοινό στην αίθουσα όπου διεξαγόταν η τελετή απονομής των βραβείων Τόνι το περασμένο Σάββατο επευφήμησε τον Ντε Νίρο όταν εκείνος, εντελώς απροειδοποίητα, καθώς παρουσίαζε τον τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν, καταφέρθηκε με υβριστικό τρόπο εναντίον του Τραμπ. Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, που μετέδιδε απευθείας τα βραβεία, επέλεξε να σβήσει με ένα μπιπ, την υβριστική έκφραση που χρησιμοποίησε δύο φορές ο διάσημος ηθοποιός.

Ο Ντε Νίρο έχει καταφερθεί επανειλημμένα εναντίον του Τραμπ σε διάφορες εκπομπές και εκδηλώσεις, αλλά καμιά από αυτές δεν είχε την υψηλή τηλεθέαση ή το κύρος των βραβείων Τόνι.

The post Τραμπ κατά Ντε Νίρο: «Είναι άτομο πολύ χαμηλής νοημοσύνης» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα