Το τζόκερ κληρώνει και τα δελτία «παίρνουν φωτιά»

Στο χορό των 5 εκατομμυρίων ευρώ βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι παίκτες του Τζόκερ. Ολοι περιμένουν με αγωνία τη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στις 10.00 το βράδυ.

Το ποσό έχει συγκεντρωθεί μετά από 9 διαδοχικά τζακ ποτ που ξεκίνησαν από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την Κυριακή μέχρι το βράδυ της Τετάρτης παίχτηκαν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια στήλες χωρίς καν να έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση της Πέμπτης. Κατά την τελευταία ημέρα συμπληρώνεται πάνω από το 60% των συνολικών

στηλών του παιχνιδιού… επιβεβαιώνοντας ότι ακόμα και στο Τζόκερ ισχύει ο «ελληνικός» κανόνας της τελευταίας στιγμής!

Τα κρίσιμα στατιστικά των 9 τζακ ποτ

Οπως προκύπτει από τα στατιστικά των 9 τελευταίων κληρώσεων που σημειώθηκε τζακ ποτ, οι αριθμοί 11, 40, 41 έχουν εμφανιστεί 3 φορές και οι αριθμοί 45, 20, 2, 12, 23, 36 έχουν εμφανιστεί 2 φορές. Ο μαγικός αριθμός τζόκερ ήταν σε δύο κληρώσεις το 3 και σε άλλες δύο το 1.

Επίσης, όπως προκύπτει από τα επίσημα στατιστικά του παιχνιδιού που είναι διαθέσιμα στο www.opap.gr και στην εφαρμογή opapp, οι αριθμοί με τις περισσότερες εμφανίσεις σε κληρώσεις είναι στην πεντάδα οι: 37, 34, 32, 18, 13 και τζόκερ οι αριθμοί 6 και 16.

Ο ρόλος του «τάχτη»

Το τεράστιο ποσό που κληρώνει το Τζόκερ δημιουργεί και τα «ταξίματα» που ξεκίνησαν με αφορμή το νέο ήρωα που αντικατέστησε τον «θείο» από τα γνωστά διαφημιστικά σποτ του παιχνιδιού. Ο «Τάχτης» με τον παροξυσμό «ταξιμάτων» που τον διακατέχει, τάζει σε όλους τα πάντα χωρίς να φανταστεί ότι η τύχη θα τον αναγκάσει να υλοποιήσει τις επιθυμίες που υποσχέθηκε.

The post Το τζόκερ κληρώνει και τα δελτία «παίρνουν φωτιά» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα