Το «καρφί» Παπακώστα στο υπουργικό για Σαμαρά, ο Τσίπρας, ο Ανδρέας και ο Καραμανλής

Τα «πηγαδάκια» που στήθηκαν μετά την ολοκλήρωση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, αποδείχθηκαν μάλλον πιο ενδιαφέροντα από το περιεχόμενο της ίδιας της συνεδρίασης.

Ανάμεσα σε άλλα, ξεχώρισε το «καρφί» της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, για τις αντίστοιχες συνεδριάσεις επί πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά, η απάντησή της για τους πρώην συνοδοιπόρους της στη Νέα Δημοκρατία

και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και το σχόλιο που επεφύλαξε για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα μετά την πρώτη της συνεδρίαση υπό την προεδρία του.

Ερωτηθείσα για την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε από τον Πρωθυπουργό και τους νέους της συναδέλφους στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η κυρία Παπακώστα αρκέστηκε να πει ότι την αντιμετωπίζουν όπως δεν την αντιμετώπισαν στην παράταξή της (σε μία σαφέστατη αιχμή για τη διαγραφή της από το κόμμα της ΝΔ).

«Δεν ήρθαμε εδώ για να λέμε ανέκδοτα», παρατήρησε χαρακτηριστικά. Τώρα γίνεται ουσιαστική συζήτηση όταν κλείνουν οι κάμερες, συμπλήρωσε, προβαίνοντας σε μία έμμεση σύγκριση με ό,τι συνέβαινε όταν ήταν υπουργός του Αντώνη Σαμαρά.

Ενδιαφέρον επίσης, είχε η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για την άποψη που σχημάτισε για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, περιέγραψε στους συνομιλητές της η ανεξάρτητη βουλευτής, συνδυάζει τον τρόπο σκέψης του Ανδρέα Παπανδρέου με αυτόν του Κωνσταντίνου και του Κώστα Καραμανλή, αφήστε που τώρα πια «δεν λέει αυτά που έλεγε το 2015»…

The post Το «καρφί» Παπακώστα στο υπουργικό για Σαμαρά, ο Τσίπρας, ο Ανδρέας και ο Καραμανλής appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα