Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τη δυναμική πριγκίπισσα

Ηταν η εμβληματική πρωταγωνίστρια μιας σειράς ταινιών που άφησε ανεξίτηλο ίχνος στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο της Εβδομης Τέχνης. Αλλά παράλληλα υπήρξε το κινηματογραφικό πρότυπο γυναίκας ανεξάρτητης και δυναμικής, την ώρα που πολλές περιπέτειες δίνουν στις πρωταγωνίστριες σχεδόν ρόλο κομπάρσου δίπλα στον άνδρα.

Ο θάνατος της Κάρι Φίσερ, απροσδόκητος γιατί όλοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει από την καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Λονδίνο στο Λος Αντζελες την περασμένη

εβδομάδα, προκάλεσε κύμα θλίψης, πρώτα και κύρια μέσα στον κόσμο του θεάματος, στο οποίο και η ίδια υπηρετούσε από παιδί.

«Είτε της άρεσε είτε όχι, η Κάρι ήταν μία και μοναδική που ανήκει σε όλους μας», έγραψε ο συντετριμμένος από την είδηση Μαρκ Χάμιλ, ο οποίος στην σειρά «Star Wars» υποδυόταν τον αδελφό της Λιουκ Σκαϊγουόκερ. «Ηταν η ΔΙΚΗ ΜΑΣ πριγκίπισσα, ρε γαμώτο», συμπλήρωσε.

no words #Devastated pic.twitter.com/R9Xo7IBKmh

— Mark Hamill (@HamillHimself) December 27, 2016

«Λαμπερή, αυθεντική, αστεία και συναισθηματικά ατρόμητη» την περιέγραψε ο Χάρισον Φορντ που επίσης πρωταγωνίστησε μαζί της στον «Πόλεμο των Αστρων» ως Χαν Σόλο. «Εζησε τη ζωή της με γενναιότητα. Οι σκέψεις μου είναι τώρα στην κόρη της την Μπίλι, τη μητέρα της την Ντέμπι, τον αδελφό της τον Τοντ και τους πολλούς φίλους της. Θα μας λείψει σε όλους» συμπλήρωσε ο 74χρονος Φορντ.

Ο Τζορτζ Λούκας δημιουργός των ταινιών που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο μίλησε για μια «μεγάλη και ισχυρή πριγκίπισσα που θα μας λείψει όλους». Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είπε ότι πάντα την έβλεπε με δέος και ότι «δεν χρειαζόταν τη Δύναμη, ήταν η ίδια μια δύναμη της φύσης, πίστης και φιλίας»

«Ευχαριστώ για όλα όσα μας έδωσες», ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της αμερικανικής Ακαδημίας του Κινηματογράφου.

«Τι ειρωνεία, τα Χριστούγεννα ήταν μαζί με τα μωρά αυτό που αγαπούσε περισσότερο», έγραψε ο Νταν Ακρόιντ με τον οποίο έπαιξαν μαζί στο Blues Brothers.

"Our beautiful brilliant funny wise kind and generous Blues Sister -so ironic – Xmas was Carrie's favorite thing next to babies."

— Dan Aykroyd (@dan_aykroyd) December 27, 2016

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έφυγε, γράφουν με τον τρόπο τους σταρ και διασημότητες αποχαιρετώντας την Φίσερ.

«Απειρη αγάπη» στη μητέρα της Φίσερ, την ηθοποιό Ντέμπι Ρέινολντς και στην κόρη της, την Μπίλι Λουρντ, έστειλε η Μία Φάρρου, με την οποία είχαν παίξει μαζί στο γουντιαλενικό «Η Χάνα και τις αδελφές της».

Carrie was brilliant, funny and talented. Sending huge love be to her mom, her daughter, Billie and her many friends

mia farrow (@MiaFarrow) December 27, 2016

Ενα κουκλάκι «Λέια» και επιδέσμους για.. εθισμένους στο σεξ ήταν ένα από τα τελευταία δώρα που έδωσε η Φίσερ στον βρετανό κωμικό Στίβεν Φράι έγραψε ο ίδιος στο Twitter: «Πάντα έδινε τα πιο περίεργα και χαζά δώρα».

She loved to give one the oddest and most randomly silly presents. These are the last three things she gave me. #CarrieFisher pic.twitter.com/qmI7YWqlZ6

— Stephen Fry (@stephenfry) December 27, 2016

She was the brightest, funniest, bravest, kindest, cleverest and sweetest person I ever knew. A crushing blow to lose @carrieffisher

— Stephen Fry (@stephenfry) December 27, 2016

Οργισμένο για το 2016 το tweet της ηθοποιού Ανα Κέντρικ για τον θάνατο που πήρε την Φίσερ:

No. No. Fuck this shit. Carrie Fisher is a fucking legend and this is bullshit.

Anna Kendrick (@AnnaKendrick47) December 27, 2016

O Μπιλ Μάρεϊ, φρόντισε στο facebook, να αναρτήσει μια φωτογραφία του με την Κάρι Φίσερ από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

«Η Κάρι πάντα με έκανε να γελάω όταν ήμουν κοντά της» έγραψε ο ηθοποιός Τζο Μαντένια επίσης στο twitter.

Carrie always made me smile to be around her. My heartfelt condolence to all her family. #carriefisher https://t.co/e5VNvser9h

— Joe Mantegna (@JoeMantegna) December 27, 2016

Με ένα tweet την αποχαιρέτησε τέλος και ο σκύλος της, ο Γκάρι: «Η μαμά έφυγε. Σε αγαπώ»

Saddest tweets to tweet. Mommy is gone. I love you @carrieffisher

— Carrie Fisher's Dog (@Gary_TheDog) December 27, 2016

Τρεις ημέρες νωρίτερα, ο Γκάρι είχε ανεβάσει την φωτογραφία του να κοιτά έξω από ένα παράθυρο με την υπόσχεση «μαμά, θα περιμένω εδώ»:

I'll be waiting right here mommy. #CarrieFisher @carrieffisher #princessleia pic.twitter.com/sfwVBCBvUE

— Carrie Fisher's Dog (@Gary_TheDog) December 24, 2016

The post Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τη δυναμική πριγκίπισσα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα