Το Charlie Hebdo «αποκεφάλισε» την Τερέζα Μέι!

18:10 8/6/2017 - Πηγή: Protagon

To Charlie Hebdo υπήρξε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης από τζιχαντιστές, είδε σκιτσογράφους του να πέφτουν νεκροί από τις σφαίρες των φανατικών ισλαμιστών. Ομως δεν αλλάζει. Παραμένει καυστικό στα όρια της πρόκλησης. «Θύμα» του γαλλικού σατιρικού περιοδικού αυτή τη φορά η Τερέζα Μέι, λίγα 24ωρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο και ενώ διεξάγονται σήμερα, Πέμπτη, οι βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία.

Το περιοδικό εμφανίζει τη βρετανίδα πρωθυπουργό αποκεφαλισμένη. Σημειώνει

ότι η αγγλική πολυπολιτισμικότητα δεν έχει πια το κεφάλι της πάνω στους ώμους, υπαινισσόμενο ότι δεν σκέπτεται σωστά. Η Τερέζα Μέι εμφανίζεται να λέει τη φράση «Too much is too much» – είναι τα λόγια που είπε η πρωθυπουργός μετά και τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υποδηλώσει ότι είναι διατεθειμένη να λάβει ακόμη πιο σκληρά μέτρα για να καταπολεμήσει τους τζιχαντιστές.

Το εξώφυλλο του Charlie Hebdo, είναι πράγματι σοκαριστικό. Αλλά και πιστό στην παράδοση του εντύπου που με μια εφηβική ορμητικότητα και αλαζονεία πάντα προσπαθούσε να κάνει τους αναγνώστες του να σκεφτούν διαφορετικά.

The post Το Charlie Hebdo «αποκεφάλισε» την Τερέζα Μέι! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα