Τι γνωρίζουμε για το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη

Δεκάδες μαχαιριές, ένας δράστης που ατάραχος ομολογεί στους αστυνομικούς όσα έκανε και γείτονες που εκφράζουν την ανησυχία τους για όσα περίεργα συμβαίνουν δίπλα τους.

Το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη σοκάρει για τις πράξεις του καθ’ ομολογίαν δράστη που κράτησε επί ημέρες το πτώμα της μητέρας του στο σπίτι και για τις δικαιολογίες που επικαλέστηκε.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε αργά την Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη,

στην οδό Ιωνίας 11, μετά από καταγγελίες των γειτόνων ότι από το διαμέρισμα όπου ζούσαν ο 38χρονος άνδρας και η 64χρονη μητέρα του αναδιδόταν έντονη δυσοσμία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί οι οποίοι, επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη, κάλεσαν κλειδαρά.

Οταν μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν νεκρή την 64χρονη και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν αντέδρασε βλέποντας τους αστυνομικούς.

Ο άνδρας είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα της μητέρας του σε μια καρέκλα. «Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», τους είπε.

Ταραγμένη σχέση

Ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν είχε εργαστεί ποτέ, δεν είχε σχέσεις και γενικά ήταν πολύ εσωστρεφές άτομο. Μαρτυρίες από γείτονες αναφέρουν ότι συχνά έβγαινε στο μπαλκόνι και μιλούσε μόνος.

Η μητέρα με τον γιο της είχαν πολύ συχνούς καβγάδες, κυρίως γιατί ο 38χρονος δεν είχε πάρει το πτυχίο του από το Πολιτικό της Νομικής.

Η άτυχη γυναίκα ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και χωρισμένη με τον πατέρα του. Ο αδελφός του δράστη ζει στο εξωτερικό.

(Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ)Πώς έγινε ο φόνος

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας, 7 Μαΐου.

Ο άνδρας χτύπησε τη μητέρα του μέσα στο υπνοδωμάτιο: της επιτέθηκε με μαχαίρι στο θώρακα, τον λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο θάνατος της γυναίκας επήλθε μετά από δύο με τρία χτυπήματα – από τα πάνω από 30 που της κατέφερε ο δράστης.

Ο 38χρονος είπε ακόμη στους αστυνομικούς ότι «επειδή είμαι αθλητικός τύπος, ήξερα το μέγεθος της δύναμής μου και πόση δύναμη έπρεπε να χρησιμοποιήσω».

Αφού σκότωσε τη μητέρα του, συνέχισε κανονικά τη ζωή του σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Λίγη ώρα αργότερα, όπως είπε τουλάχιστον, βγήκε για να φάει «σπέσιαλ πίτσα με μανιτάρια»!

Σοκ προκαλεί και η δικαιολογία του δράστη για την πράξη του, καθώς ισχυρίστηκε ότι «μού έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

Ο δράστης, που μοιάζει να μην συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί, επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα Παρασκευή στον εισαγγελέα.

The post Τι γνωρίζουμε για το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα