Πάγκαλος Vs Δούρου (και) για τους «αγανακτισμένους»

Το 2014, ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατηγόρησε την παράταξη της Ρένας Δούρου πως παραβίαζε «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη φάτσα της». Μάλιστα, είχε δηλώσει: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κυρίας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Ολα τα κορμιά στην πίστα».

Από τότε πέρασαν τρία χρόνια, αλλά αυτή η κόντρα, όπως φαίνεται, δεν σταμάτησε ποτέ. Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε μέσω

μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Εκεί, την προτίμησή του προς τη ΝΔ δήλωσε ξανά ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στους «Αταίριαστους», στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ευθέως ότι θα ψηφίσει ΝΔ για να ηττηθεί η κυβέρνηση. Παράλληλα, χαρακτήρισε ανύπαρκτο το ΠΑΣΟΚ του 5% και τόνισε ότι δεν μπορεί με αυτό το ποσοστό να συνδράμει στην ήττα της κυβέρνησης. Και δεν σταμάτησε εκεί…

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στην επίθεση με γιαούρτι που είχε δεχθεί στα Καλύβια και έκανε λόγο για «τους τραμπούκους της Δούρου. Η Δούρου ήταν επικεφαλής των τραμπούκων. Με κρέμαγε σε αγχόνη επειδή είχα την άποψη ότι έπρεπε να γίνει εκεί ο ΧΥΤΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος. Οσον αφορά στα επεισόδια που είχαν γίνει εναντίον του, ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως «τότε που με γιαούρτωσαν, αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα».

Η Ρένα Δούρου (Λιάκος Γιάννης / IntimeNews)

Με τη σειρά της, απαντώντας η περιφερειάρχης, σχολίασε πως «το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας». Η ίδια πρόσθεσε πως «τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή “Αταίριαστοι”, στους κυρίους Ντσούνο και Κούτρα, ο πρώην αντιπρόεδρος, περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν βρίσκονται, όμως, στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης. Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφησή μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του. Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια».

The post Πάγκαλος Vs Δούρου (και) για τους «αγανακτισμένους» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα