Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Δέκα έξι ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του, φαίνεται να έχουμε τις πρώτες σημαντικές εξελίξεις στο πεδίο των ερευνών από τις αρμόδιες Αρχές. Συγκεκριμένα, η αστυνομία προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου σε προσαγωγές τεσσάρων υπόπτων για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής ενώ στο επίκεντρο των ερευνών ειναι ένα κινητό τηλέφωνο που είχαν στην κατοχή τους. Φαίνεται λοιπόν ότι οι αστυνομικοί έχουν μία κατεύθυνση για το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας

του ποινικολόγου.

Οι δράστες της δολοφονίας δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους ενώ έφτασαν στο γραφείο, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού. Εκεί, ζήτησαν από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να βγει έξω ώστε να μείνουν μόνοι τους με τον δικηγόρο. Από αυτήν τη συνομιλία, ο συνεργάτης του διαπίστωσε ότι μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Στη συνέχεια βγήκε έξω αφήνοντας τους δράστες μόνους με τον δικηγόρο, μέχρι τη στιγμή που άκουσε τους πυροβολισμούς και επέστρεψε στο γραφείο, ενώ οι δράστες είχαν ήδη διαφύγει.

The post Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα