Τέσσερις αλυσίδες σουπερμάρκετ κλείνουν για την κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη

08:09 4/4/2018 - Πηγή: Protagon

Το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη θα πουν σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά συγγενείς, φίλοι και εργαζόμενοι. Η θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του επιχειρηματία είναι πρωτοφανής και είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα της εξοδίου ακολουθίας δεν θα παραμείνουν κλειστά μόνο τα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης αλλά και μια σειρά άλλων αλυσίδων στον νομό Αττικής.

Κατά την διάρκεια της τελετής και συγκεκριμένα από τις

3 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. θα παραμείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβένιτης και της αλυσίδας Cash & Carry The Mart στην Αττική. Παράλληλα σε ψηφίσματά τους τα Δ.Σ. των δύο εταιρειών μεταξύ των άλλων αποφάσισαν «ότι κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης η My Market ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό ότι τα καταστήματα στον νομό Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τη Μεγάλη Τετάρτη στο δίωρο 3 μ.μ. – 5 μ.μ. κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Η εταιρεία της οικογένειας Παντελιάδη αναφέρει ότι «ως ελληνική εταιρεία, επιλέγουμε τα καταστήματά μας στην Αττική να παραμείνουν αύριο κλειστά 15:00 – 17:00 εις ένδειξη σεβασμού και τιμής στη μνήμη του άξιου αυτού ανθρώπου και επιχειρηματία, αλλά και στο πλαίσιο της ηθικής που μας αξιώνει να μην εκμεταλλευτούμε σε καμία περίπτωση σε εμπορικό επίπεδο, το κλείσιμο των καταστημάτων της αλυσίδας Σκλαβενίτη την ίδια ώρα».

Το απόγευμα της M. Τρίτης σε αντίστοιχη κίνηση ανακοίνωσε ότι προχωρά και η αλυσίδα Κρητικός. Το ενημερωτικό σημείωμα προς το καταναλωτικό κοινό έχει ως «Η αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ με σεβασμό στην μνήμη του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη αποφάσισε τα καταστήματα της στον νομό Αττικής να παραμείνουν κλειστά την Μ. Τετάρτη από τις 15:00 έως 17:00 κατά την διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας, την ίδια ώρα που τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα είναι κλειστά».

The post Τέσσερις αλυσίδες σουπερμάρκετ κλείνουν για την κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα