Τα δάκρυα της Ναόμι Κάμπελ
Εχει ενδιαφέρον όταν ο κόσμος της μόδας, της ανελέητης τελειότητας, αποφασίζει να ασχοληθεί με ένα από τα θέματα που ανήκουν στη «διακεκαυμένη ζώνη» της επικαιρότητας. Να σχολιάσει με την δύναμη της αισθητικά καθηλωτικής εικόνας, τον ανθρώπινο πόνο. Ενα τέτοιο… φαινόμενο μόλις αποκαλύφθηκε, με πρωταγωνιστές το γνωστό μοντέλο Ναόμι Κάμπελ, τον ιδιοσυγκρασιακό και εξαιρετικά ταλαντούχο Ρικάρντο Τίσι που είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Givenchy και τη διεμφυλική Anohni, των Antony and the Johnsons.
ANOHNI
Δημοσιεύτηκε από Antony And The Johnsons στις Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016
O Ρικάρντο Tίσι σκηνοθέτησε το βίντεο και φυσικά είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια, την ευθύνη για κάθε λεπτομέρεια. Η Κάμπελ άφησε το φακό να κολλήσει σχεδόν στο πρόσωπό της καθώς αυτή έκλαιγε ασταμάτητα και υποδυόταν πως τραγουδούσε τους στίχους του τραγουδιού που έγραψε η Anohni. Θυμίζουμε πως η Anohni πρόσφατα προκάλεσε αίσθηση με το μποϊκοτάζ που έκανε στην απονομή των βραβείων Οσκαρ, όπου ήταν υποψήφια για την κατηγορία «Καλύτερο τραγούδι».
To τραγούδι «Drone Bomb me» είναι ουσιαστικά τα λόγια και η φωνή ενός κοριτσιού εννέα ετών, η οικογένεια της οποίας σκοτώθηκε από drone-βόμβα. Και ναι, είναι κάτι σαν ερωτικό τραγούδι, σύμφωνα με τη δημιουργό του. Βλέπουμε την Ναόμι Κάμπελ με smoky eyes να κάθεται σε μια καρέκλα, να κοιτά μια το φακό και μια τον ουρανό. Αλλά και όρθια με ένα αποκαλυπτικό body, σε στάση προσευχής αλλά και αποθέωσης καθώς τραγουδά «αίμα μου, αίμα μου, διάλεξέ με απόψε, κάνε να είμαι εγώ η μία, η μία που διαλέγεις απόψε», ενώ νωρίτερα εκλιπαρούσε να την ανατινάξουν.
Ο Τίσι, λέει πως η Κάμπελ ήταν η ιδανική για αυτό το ρόλο γιατί ενσαρκώνει το ιδεώδες της ομορφιάς. Ουσιαστικά είναι το άβαταρ της Anohni στο βίντεο. Το σινγκλ θα συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ της Anohni με τίτλο «Ηopelessness» που θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου. Το βίντεο κυκλοφορεί μέσω της Apple Music.
@anohni @riccardotisci17 @nabildo #love #proud to Collaborate with you ❤️❤️❤️
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) στις Μάρ 10, 2016, 7:14πμ PST
The post Τα δάκρυα της Ναόμι Κάμπελ appeared first on Protagon.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Σφακιανάκης: Δεν είναι πρόσφυγες, είναι ριψάσπιδες που βιάζουν την πατρίδα μας
- Η… προφητεία του μεγάλου Κώστα Τσάκωνα
- Σε κατάσταση ομηρίας βρίσκονται μαθητές στο Παρίσι - Πληροφορίες για καμικάζι βομβιστή
- Σε 17 δήμους με υψηλά ποσοστά ανεργίας ξεκινά η κοινωφελής εργασία
- Τσίπρας - Στυλιανίδης για στήριξη Ελλάδας στο προσφυγικό
- Αφαιρείται η ελληνική ιθαγένεια από ομογενείς της πρώην ΕΣΣΔ
- Τι λένε οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη για το "πόθεν έσχες" του;
- 100 εκατομμύρια ευρώ για άμεση ανθρωπιστική βοήθεια από την ΕΕ στην Ελλάδα
- Ντοπαρισμένη βρέθηκε αθλήτρια του στίβου
- Ταραμάς: Συνταγή για μους
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Protagon
- Τελευταία Νέα Protagon
- Τα δάκρυα της Ναόμι Κάμπελ
- «Wi-Fi εξ ουρανού» στην Ινδία
- 1242
- Tα ντάμι το έβαλαν στα πόδια
- Μυστήριο σε ασπρόμαυρο φόντο
- 1115
- Ψηφίδες της επικαιρότητας
- Μια εβδομάδα στην Ειδομένη, 11 φωτογραφίες
- Μάλιφαντ/ Ο χορογράφος που αψήφησε τα όρια του σώματος στο Μέγαρο
- Ελλάδα, θυμήσου τι έκανες με τους μετανάστες
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Βαριά καμπάνα από την UEFA σε Φελαϊνί! (ΦΩΤΟ)
- Δείτε πόσα εγκεφαλικά μοιράζει όταν η Αναστασία βάζει το σορτσάκι της (VIDEO-ΦΩΤΟ)
- Από τις παραγκουπόλεις της Παραγουάης στη Θεσσαλονίκη
- Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη: Διάψευση των δημοσιευμάτων περί εξώσεως
- Πανευρωπαϊκή λύση τώρα!
- ΕΚΤ: Θα πληρώνει τις τράπεζες για να δανείζονται από αυτήν
- Νέα κλήση στον Ψυχάρη να προσκομίσει παρασταστικά απευθύνει η επιτροπή πόθεν έσχες
- Σύντομα (11/03/16)
- Ας ερχόσουν για λίγο... με τραγούδια και ιστορίες



