Τα 2.000 παπούτσια του Πρινς με τα ψηλά τακούνια

Στις 21 Απριλίου του 2016, ο Πρινς βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του στη Μινεσότα. Οπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, με το που διαπιστώθηκε ο θάνατος, πλάκωσαν οι υπεύθυνοι αρχείου και οι λοιποί υπεύθυνοι για την προσωπική περιουσία του εκλιπόντος και άρχισαν την καταμέτρηση. Το ψαχούλεμα. Μην ξεχνάτε, ότι μια λερωμένη κάλτσα ενός μακαρίτη σταρ φτάνει να πουλιέται ως και εκατομμύρια σήμερα.

Τι προέκυψε λοιπόν από το ψαχούλεμα στα υπάρχοντα του Πρινς: καταγράφηκαν 7.000 αντικείμενα, μόνο μέσα

στο σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο αμερικανός σούπερ σταρ, στο Πέσλεϊ Παρκ της Μινεσότα. Από αυτά, τα 2.000 είναι ζευγάρια παπουτσιών.

Κάποια από τα υπάρχοντα του Πρινς που εκτίθενται στο Πέσλεϊ Παρκ της Μινεσότα (Paisley Park/Facebook)

Η Αντζι Μαρκέζε, διευθύντρια του αρχείου του Πρινς, δήλωσε σχετικά στους New York Times: Κάθε κοστούμι είχε και τα δικά του παπούτσια. Τα περισσότερα από αυτά είναι μποτάκια ως τον αστράγαλο και έχουν τακούνι 8 πόντους. Ακόμα και οι σαγιονάρες του είναι πλατφόρμες. Και τα παπούτσια του τένις είναι πλατφόρμες».

Στο σπίτι του πεθαμένου, ο οποίος προφανώς είχε θεματάκι με το ύψος του, οι αρχειοθέτες βρήκαν ολόκληρες ντουλάπες γεμάτες με παπούτσια. Ανάμεσα σε αυτά ξεχώρισαν ένα ζευγάρι σε τιρκουάζ χρώμα που φόρεσε στο Super Bowl το 2007 προς τιμήν των Miami Dolphins, που ήταν η γηπεδούχος ομάδα του αγώνα.

Επίσης ξεχώρισαν 35 ζευγάρια παπουτσιών με ισάριθμα ασορτί σακάκια, από την περιοδεία Purple Rain του 1984. Γενικά, όπως διευκρινίζει η Μαρκέζε, «ο Πρινς δεν φορούσε δεύτερη φορά κανένα κοστούμι».

Εκτός από τα παπούτσια, οι αρχειοθέτες εντόπισαν, 120 κιθάρες – ειδική παραγγελία φυσικά. Και υπάρχει και κάτι άλλο που τους έκανε εντύπωση: δεν βρήκαν μέσα στο σπίτι καθόλου καθημερινά πρόχειρα ρούχα. Δηλαδή καμία πιτζάμα, καμία ρόμπα, καμία φόρμα ή T-shirt κτλ. «Ο Πρινς ήταν ο Πρινς, όπως τον ξέρουμε. Και δεν χρειαζόταν άνετα ρούχα σπιτιού», λέει η Αντζι Μαρκέζε.

Πάντως για να εξηγούμαστε, το σπίτι περιέχει πολλά περισσότερα αντικείμενα από τα 7.000 που έχουν καταγράψει μέχρι τώρα οι αρχειοθέτες. Η Μαρκέζε εκτιμά πως τα ήδη καταγεγραμμένα αντικείμενα αντιστοιχούν μόλις στο 5% του περιεχομένου της έπαυλης.

The post Τα 2.000 παπούτσια του Πρινς με τα ψηλά τακούνια appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα