Τα 10 ωραιότερα δώρα για τον μουσικόφιλο Μιχάλη

Ακουστικά SBS
Studio Mix
DJ Pro

Ενσύρματα, ανθεκτικά με μικρόφωνο για υψηλή ποιότητα ήχου. Με ιδανικά τοποθετημένα μαξιλαράκια που προσαρμόζονται στο αφτί και ενισχύουν την ηχομόνωση και την άνετη πολύωρη χρήση. Διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και κουμπί αποδοχής κλήσεων για να τον διακόπτουν από την μουσική μόνο όταν αυτός το επιλέξει.

Τιμή: 19,99€Φορητά ηχεία Kitsound Cube Bluetooth

Είναι μικρά σε μέγεθος αλλά έχουν δυνατό ήχο. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνδέσει το 3,5mm καλώδιο (το περιλαμβάνει η συσκευασία) στο smartphone,

οπότε αρχίζει αυτόματα η λειτουργία τους. Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που φορτίζει σε 3 ώρες με το καλώδιο micro USB και έχει διάρκεια πάω από 6 ώρες.

Τιμή: 22,90€MP3 Player
Crypto MP1800
8GB

Μουσική & ραδιόφωνο όπου και αν είναι! Αυτό το ελαφρύ MP3 player, του επιτρέπει να απολαύσει τη μουσική, διατηρώντας τα χέρια και τις τσέπες του ελεύθερα.
Διαθέτει ένα δέκτη FM για να ακούει τους αγαπημένους του ραδιοφωνικούς σταθμούς και υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD.
Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Τιμή: 24,90€Πικάπ Crosley Cruiser

Φορητό πικάπ σε βαλιτσάκι για να ακούει αλλά και να μεταφέρει δίσκους βινυλίου. To Crosley Cruiser είναι αυτοενισχυόμενο και διαθέτει έξοδο RCA και Αux, για να συνδέσει smartphone ή mp3 player και να αξιοποιήσει τα ενσωματωμένα ηχεία του. Διαθέτει 3 ταχύτητες αναπαραγωγής 33/45/78 RPM και δέχεται βινύλια 7″, 10″ και 12″.

Τιμή: 129,99€Φορητά Ηχεία
Logitech UE ROLL 2 Atmosphere

Το λερώνει, το βρέχει το παίρνει παντού μαζί του. Είναι αδιάβροχο (IPX7, 30 λεπτά σε βάθος 1 μέτρου), με εύκολη σύνδεση μέσω Bluetooth ή Jack 3,5mm. Λειτουργεί έως και 9 ώρες και παράγει ισχυρό ήχο και εκρηκτικό μπάσο. Μπορεί να αλλάξει τραγούδια από το τηλέφωνο, το laptop ή άλλη συσκευή Bluetooth, από απόσταση έως 30 μέτρα.

Τιμή: 79,99€Αδιάβροχα Ακουστικά
& MP3 Sony NW WS413 4GB

Αδιάβροχη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sony NW WS413 για αθλητές και όχι μόνο, με λειτουργία Ambient για να ακούει ό,τι συμβαίνει γύρω του και ενσωματωμένα in-ear ακουστικά. Διαθέτει μνήμη 4GB, μπορεί να λειτουργεί ασταμάτητα για έως 12 ώρες και χρειάζεται μόλις 1,5 ώρα για να φορτιστεί πλήρως.

Τιμή: 99,89€Nick Waterhouse,
«Never Twice», σε CD

Γνήσια καλιφορνέζικη σόουλ, rhythm & blues, τζαζ. Μεταμοντέρνα ατμόσφαιρα με ρετρό αλλά και εντελώς νέα στοιχεία. Το τέλειο δώρο για τον φαν αυτής της μουσικής που ψάχνει κάτι καινούργιο και δεν είναι κολλημένος, ντε και καλά, στα παλιά γνωστά αριστουργήματα. Ο κόσμος προχωράει – το ίδιο και η τζαζ.

Τιμή: 17,99€Lana Del Rey, «Honeymoon», σε βινύλιο

Το τέταρτο άλμπουμ του κοριτσιού-θαύμα. Ενας δίσκος που αξίζει να τον έχει κανείς σε βινύλιο – όχι επειδή είναι ρετρό επειδή η Λάνα ντελ Ρέι χρησιμοποιεί ρετρό στοιχεία στη μουσική της για να φτιάξει κάτι εντελώς καινούριο. Επιπλέον αυτό το άλμπουμ έχει το τέλειο εικαστικά εξώφυλλο για δώρο – all time classic.

Τιμή: 24,99€«1001: Albums You Must Hear Before You Die»

Προλογίζει ο Μάικλ Λίντον, ο ιδρυτής της μουσικής βίβλου, Rolling Stone. Αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να έχει κάθε μουσικόφιλος. Για να ξέρει τι πρέπει να ακούσει αλλά και για να νιώθει ικανοποίηση για όσα ήδη έχει ακούσει. Συγγραφέας: Dimery Robert, Εκδόσεις: Octopus Publishing Group, Λονδίνο, Εξώφυλλο: Paperback. Σελίδες: 960.

Τιμή: 26, 99€Portishead, «Pnyc», σε DVD

Η θρυλική ηχογράφηση του βρετανικού συγκροτήματος από το Μπρίστολ, στις 24 Ιουλίου του 1997 στο Roseland Ballroom στη Νέα Υόρκη. Trip hop και alternative rock με την τριακονταμελή συμφωνική ορχήστρα της Νέας Υόρκης. Αυτό είναι ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο! Κυκλοφορεί επίσης σε βινύλιο και σε CD.

Τιμή: 12,98€

The post Τα 10 ωραιότερα δώρα για τον μουσικόφιλο Μιχάλη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα