Τα -ειδικά για την περίσταση- μανικετόκουμπα του Καρόλου [εικόνες]

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα – και ειδικά στον περίπατο που έκανε στο κέντρο της πρωτεύουσας- ο πρίγκιπας Κάρολος έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή της. Όπως παρατήρησαν άτομα της συνοδείας του και μέλη της βρετανικής διπλωματικής αποστολής, η διάθεσή του πρίγκηπα ήταν καλύτερη από ποτέ, κάτι που φάνηκε σε αρκετά σημεία της επίσκεψής του.

Σύμφωνα με όσα είπε στον Κώστα Γιαννακίδη ο Χρήστος Ζαμπούνης, ο άνθρωπος που γνωρίζει το βασιλικό ρεπορτάζ όσο κανείς άλλος, «η επίσκεψη του Καρόλου συμβολίζει

εμβληματικά το κλείσιμο του κύκλου της δυσθυμίας που προκαλούσε στο Μπάκιγχαμ η εκδίωξη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας. Ασφαλώς πραγματοποιείται υπό την έγκριση της Ελισάβετ, αλλά αναδεικνύει και τη συναισθηματική σημασία που έχει η Ελλάδα για τον επόμενο βασιλιά της Αγγλίας».

Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε και η ενδυματολογική επιλογή του πρίγκικπα της Ουαλίας για την βόλτα του στην Ερμού, που για την περίσταση φόρεσε μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία (δείτε κάτω τις φωτογραφίες από INTIMEnews).

The post Τα -ειδικά για την περίσταση- μανικετόκουμπα του Καρόλου [εικόνες] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα