Συνέλαβαν τη Στόρμι Ντάνιελς σε στριπτιζάδικο γιατί την… άγγιζαν οι πελάτες

Καθόλου τυχαία δεν είναι η σύλληψη της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία εμπλέκεται σε σκάνδαλο με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ισχυρίζεται ο δικηγόρος της και αφήνει μάλιστα και σαφή υπονοούμενα ότι είναι υποκινούμενη για να βλάψει τη φήμη της.

Η Ντάνιελς (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Στέφανι Κλίφορντ) συνελήφθη την Τετάρτη σε στριπτιζάδικο του Οχάιο από αστυνομικούς με πολιτικά. Δικαιολόγησαν τη σύλληψη από το γεγονός ότι οι πελάτες άγγιζαν την Ντάνιελς παρά ότι το απαγορεύει η νομοθεσία της Πολιτείας.

Το σόου της πρώην πορνοστάρ λέγεται «Make America Horny Again» («Καβ***στε ξανά την Αμερική») και το έχει παρουσιάσει σε σχεδόν 100 στριπτιζάδικα ανά τις ΗΠΑ.

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς Μάικλ Αβενάτι εξήγησε ότι η πελάτισσά του συνελήφθη επειδή φέρεται ότι επέτρεψε να την αγγίξουν πελάτες με «μη σεξουαλικό τρόπο».

Just rcvd word that my client @StormyDaniels was arrested in Columbus Ohio whole performing the same act she has performed across the nation at nearly a hundred strip clubs. This was a setup & politically motivated. It reeks of desperation. We will fight all bogus charges. #Basta

— Michael Avenatti (@MichaelAvenatti) July 12, 2018

«Ήταν στημένο και με πολιτικό κίνητρο. Βρωμάει απόγνωση. Θα πολεμήσουμε όλες τις ψευδείς κατηγορίες. #Basta», έγραψε ο δικηγόρος της στο Twitter. Δήλωσε επίσης ότι ευελπιστεί πως η πελάτισσά του θα αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση. Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι πταίσμα.

«Πλάκα μου κάνετε; Σπαταλούν πόρους για τέτοιες κρυφές επιχειρήσεις; Σίγουρα θα υπάρχουν μεγαλύτερες προτεραιότητες», εξανέστη σε δηλώσεις του.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας εργαζόμενος που εμφανίζεται τακτικά γυμνός ή ημίγυμνος σε μία σεξουαλικά προσανατολισμένη επιχείρηση δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζουν πελάτες ούτε πρόσωπα που δεν είναι μέλη της οικογένειάς του.

Η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι είχε μία και μόνη σεξουαλική επαφή με το Τραμπ το 2006, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ. Εχει δηλώσει ότι την απείλησαν να μην μιλήσει περισσότερο για το ζήτημα όπως και ότι το 2016 ο δικηγόρος του Τραμπ την προσέγγιζε για να της δώσει χρήματα για να «ξεχάσει» την υπόθεση.

The post Συνέλαβαν τη Στόρμι Ντάνιελς σε στριπτιζάδικο γιατί την… άγγιζαν οι πελάτες appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα