Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο του Γιάννη Αγγέλου [εικόνες]

19:38 2/4/2017 - Πηγή: Protagon

Το ετήσιο μνημόσυνο του Γιάννη Αγγέλου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας.

Ο Γιάννης Αγγέλου ήταν στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο κ. Καραμανλής είχε διαβάσει και τον επικήδειο λόγο στην εξόδιο ακολουθία.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο μνημόσυνο του στενού του συνεργάτη και φίλου, Γιάννη Αγγέλου

«Φίλε σε χαιρετώ με αισθήματα θαυμασμού για τη δύναμη της ψυχής σου. Στάθηκες όρθιος απέναντι

στο ψέμα και τη συκοφαντία. Δε λύγισες απέναντι στην κατάφωρη και μεθοδευμένη αδικία σε βάρος σου. Πάλεψες παλικαρίσια και δικαιώθηκες. Γιατί ήσουν φως. Και στο τέλος το φως νικά το σκοτάδι», είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός.

Οι συγγενείς του εκλιπόντος, Γιάννη Αγγέλου, στο ετήσιο μνημόσυνο

Ο Γιάννης Αγγέλου πέθανε σε ηλικία 66 ετών στις 9 Απριλίου του 2016, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Κατά το διάστημα διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή (2004-2009), είχε διατελέσει διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Ηταν παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Μουρτζά, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Αγγελο και τον Δημήτρη.

Η σύζυγός του ήταν γραμματέας του Αλέκου Καραμανλή και στη συνέχεια ιδιαιτέρα του γιου του, Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κώστας Καραμανλής και ο Προκόπης ΠαυλόπουλοςΑπό αριστερά: ο πρώη υπουργός Ανδρέας Λυκουρέτζος και οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης

Στο μνημόσυνο παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην υπουργός και Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Καραμανλή Θοδωρής Ρουσόπουλος, οι βουλευτές και επίσης πρώην υπουργοί Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκος Δένδιας, ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, ο βουλευτής των ΑνΕΛ Δημήτρης Καμμένος και πλήθος κόσμου.

The post Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο του Γιάννη Αγγέλου [εικόνες] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα