Στον ανακριτή ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας – Συνελήφθη και ο δεύτερος του βίντεο

Ενώπιον του ανακριτή πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα Τρίτη στις 9 το πρωί ο 73χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου όπου έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Την ώρα της απολογίας του κοσμηματοπώλη έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων από συγγενείς και φίλους του Κωστόπουλου.

Ταυτοποιήθηκε και δεύτερο άτομο που χτύπησε τον Ζακ ΚωστόπουλοΙατροδικαστές για Ζακ Κωστόπουλο: Δεν έφερε θανατηφόρες κακώσεις, αδιευκρίνιστα
τα αίτια θανάτου«Καθαρή δολοφονία» λέει η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου

Εν τω μεταξύ η αστυνομία ταυτοποίησε αι το δεύτερο άτομο που φαίνεται στα βίντεο του περιστατικού της περασμένης Παρασκευής. Πρόκειται για 55χρονο ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος συνελήφθη.

Χθες Δευτέρα έγινε γνωστό το πόρισμα των ιατροδικαστών για την αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Καθώς δεν διαπιστώθηκε οι κακώσεις που έφερε το θύμα δεν δικαιολογούσαν τον θάνατο, φως στα αίτια θα δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που ολοκληρωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

The post Στον ανακριτή ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας – Συνελήφθη και ο δεύτερος του βίντεο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα