Στο φως τα πανάκριβα… μυστικά των Victoria’s Secret

Τρία θέματα είναι αυτά για τα οποία συζητούν σήμερα στο Παρίσι – το Grand Palais, που φιλοξένησε στις 30 Νοεμβρίου για πρώτη φορά την επίδειξη εσωρούχων Victoria’s Secret, η Lady Gaga, που εντυπωσίασε με τη ζωντανή εμφάνισή της στο σόου, και η Κένταλ Τζένερ, που επισκίασε την πρωτόβγαλτη στο συγκεκριμένο σόου κολλητή της, Μπέλα Χαντίντ.

Το Grand Palais υπήρξε ανέκαθεν

εκθεσιακός χώρος, χτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα για να χρησιμοποιηθεί ως τέτοιος στη μεγάλη Διεθνή Εκθεση του 1900 που έλαβε χώρα στην Πόλη του Φωτός. Βρίσκεται στη Δεξιά Οχθη του Σικουάνα, είναι σχεδιασμένο σε στιλ Μπελ Επόκ και σήμερα φιλοξενεί μεγάλες εικαστικές εκθέσεις και κάθε χρόνο 4 επιδείξεις του οίκου Chanel.

Το εμβληματικό Grand Palais το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο 4 επιδείξεις του οίκου Chanel, φέτος άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για το αμερικανικό σόου της φίρμας Victoria’s Secret

Το να πατήσει αμερικανικό πόδι μέσα στον ναό της γαλλικής κουλτούρας και φινέτσας αγγίζει τα όρια του σκανδάλου για τους σνομπ Γάλλους. Όμως τα λεφτά ήταν πολλά – αν κρίνει κανείς από τα δηλωμένα έσοδα του οίκου Victoria’s Secret για το 2014-5 που άγγιξαν τα $7,2 δις. Τα σόου της αμερικανικής εταιρείας εσωρούχων, χαρακτηρίζονται από τους γάλλους ειδήμονες του σικ, υπερβολικά, μπανάλ και κακόγουστα. Τέτοιο ήταν και το χθεσινό, αλλά τα ντόλαρς έκαμψαν και τις τελευταίες αντιστάσεις.

H Lady Gaga, με φόρεμα Azzedine Alaia τραγουδάει live στο σόου

Στην επίδειξη, που τις προηγούμενες μέρες ήταν καλυμμένη με ένα μεγάλο μαρκετινίστικο μυστήριο, παρήλασαν 51 μοντέλα – η αφρόκρεμα της juicy νιότης, όλες οι σταρ των social media, από πολλές χώρες. Πράγματι, ήταν μία και μία, αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες, και τα πολύχρωμα, περίτεχνα και πολλές φορές κιτς και κωμικά εσώρουχα της μάρκας, αναδείχθηκαν με κάθε τρόπο πάνω στα σέξι και καλλίγραμμα σώματά τους.

Οι αδελφές Χαντίντ αναμένονταν να κλέψουν την παράσταση στην επίδειξη, επειδή θα εμφανίζονταν για πρώτη φορά μαζί. Στα πηγαδάκια της μόδας έλεγαν πως η Μπέλα (αριστερά) μάλλον θα επισκιάσει τη Τζίτζι. Δεν συνέβη όμως αυτό…

Ανάμεσα σε όλες αυτές, ήταν και η μικροκαμωμένη και ατσούμπαλη σωματικά Lady Gaga. Εμφανίστηκε πολλές φορές και με διαφορετικά κοστούμια – όλα ραμμένα ειδικά γι’ αυτήν από τον γάλλο μετρ της σέξι εκδοχής του γαλλικού στιλ, Αζεντίν Αλάια. Η Lady Gaga έχει σκηνική παρουσία. Και παρότι δεν φημίζεται για τις σωματικές αναλογίες της, έδωσε το δικό της σόου, καθώς περνούσαν από μπροστά της τα δίμετρα μοντέλα. Η αμερικανίδα περφόρμερ έχει φωνή, έχει ρεπερτόριο και χορεύει επιβλητικά. Με δυο λόγια εντυπωσίασε τους παραβρισκόμενους – παρότι οι περισσότεροι είχαν πάει εκεί για να πάρουν μάτι τα μοντέλα.

Τελικά τις δύο αδελφές Χαντίντ επισκίασε η κολλητή τους φίλη, Κένταλ Τζένερ

Οσο γι’ αυτά, είχαν ανάμεσά τους την αγία τριάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – Τζίτζι & Μπέλα Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ. Τρεις φίλες, δύο αδελφές, τρεις σταρ της αμερικανικής ριάλιτι ζωής. Πριν από το σόου το θέμα συζήτησης ήταν αν η Μπέλα, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε σόου Victoria’s Secret θα έκλεβε και αυτή τη φορά την παράσταση από την αδελφή της Τζίτζι – η οποία τελευταία περνάει λίγο δύσκολα στο Facebook. H Μπέλα έκανε μεγάλο μπαμ στις καλοκαιρινές επιδείξεις υψηλής ραπτικής και τώρα όλοι θέλουν να τη δουν να διαλύει τη φτασμένη σταρ μοντέλο αδελφή της.

Φιόγκοι, φτερά που έφταναν τα δύο μέτρα ύψος, μπότες, ρούχα, αξεσουάρ – οι συνεργάτες σχεδιαστές, υποδηματοποιοί, τεχνίτες, που εργάστηκαν για το σόου, κατέλαβαν 4 σελίδες του προγράμματος

Όμως τελικά την έκπληξη έκανε η κολλητή των αδελφών Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ, η οποία ξαναπαρουσιάστηκε φέτος για δεύτερη χρονιά στο σόου της Victoria’s Secret. Αλλαξε πέντε σετ, περπάτησε όλο μπρίο πάνω στην πασαρέλα, χόρεψε, λικνίστηκε, χαμογέλασε, χειροκρότησε και κέρδισε όλο το χειροκρότημα. Με δυο λόγια από αλλού το περιμέναν οι Χαντίντ και από αλλού τους ήρθε.

Το σουτιέν Fantacy των $3 εκατ. κατασκευάστηκε με 9.000 πολύτιμους λίθους, βάρους που ξεπερνά τα 450 καράτια. Το δημιούργησε ο 37χρονος αμερικανός κοσμηματοποιός Εντι Μπόργκο

Κατά τα άλλα, παραδοσιακά το σόου, περιείχε και το σουτιέν των εκατομμυρίων. Αυτή τη φορά ήταν πράσινο, με την ονομασία Fantacy, και κατασκευάστηκε από τον 37χρονο σταρ αμερικανό σχεδιαστή κοσμημάτων Εντι Μπόργκο. Ο Μπόργκο ανακαλύφθηκε το 2008 από τις συντάκτριες της γαλλικής Vogue και έκτοτε πλασάρεται ως το νέο αίμα της κοσμηματοποιίας made in USA. Φέτος μάλιστα σχεδίασε μια συλλογή εμπνευσμένη από την Ελλάδα, αποκλειστικά για το εμβληματικό κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co.

Η σταρ της βραδιάς, Κένταλ Τζένερ, ποζάρει στα παρασκήνια πριν από το σόου

Το σουτιέν που φιλοτέχνησε για τη Victoria’s Secret θυμίζει μάλλον χανούμισα, αλλά τέλος πάντων. Κοστίζει, όπως είπαμε $3 εκατ. (όποιος το αγοράσει πρέπει να είναι πολύ μερακλής!), φέρει 9.000 πολύτιμες πετρούλες και για να κατασκευαστεί ξοδεύτηκαν 700 εργατοώρες. Οσο για το βάρος των μπριγιάν, ξεπερνά τα 450 καράτια.

Μπότες πάνω από το γόνατο – αυτό ήταν το Νο1 αξεσουάρ της επίδειξης Victoria’s Secret

Για να ολοκληρώσουμε, το σόου των εσωρούχων, ήταν χωρισμένο σε έξι θεματικές ενότητες: Road Ahead, Mountain Romance, Pink Nation, Secret Angel, Dark Angel και Bright Night Angel. Και στο πρόγραμμα της εκδήλωσης οι λοιποί σχεδιαστές, υποδηματοποιοί, τεχνίτες κτλ. καταλάμβαναν 4 σελίδες. Η εκδήλωση ήταν πλούσια, είπαμε.

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

The post Στο φως τα πανάκριβα… μυστικά των Victoria’s Secret appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα