Στο εργοστάσιό του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης [Εικόνες]

Το εργοστάσιό του, μετά από έξι ολόκληρους μήνες, θέλησε να επισκεφτεί ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης. Ο άνθρωπος που έζησε όλον αυτόν τον καιρό στα χέρια των απαγωγέων του εμφανίστηκε αδυνατισμένος αλλά αρκετά ευδιάθετος το πρωί της Τρίτης, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το neakriti.gr.

Ο κ. Λεμπιδάκης αναχώρησε το πρωί από το σπίτι του αφού πρώτα χαιρέτησε τους δημοσιογράφους. Οταν έφτασε στην επιχείρησή του, Πλαστικά Κρήτης, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, είδε στην είσοδο να τον περιμένουν

αρκετοί εργαζόμενοι και συνεργάτες του. Μόλις πλησίασε ξέσπασαν σε χειροκροτήματα με τον ίδιο να περπατά χαμογελαστός ανάμεσα στον κόσμο.

Ο επιχειρηματίας μίλησε ξανά στους δημοσιογράφους, ευχαριστώντας την ΕΛ.ΑΣ. που δούλεψε μεθοδικά και αθόρυβα: «Ευχαριστώ τους αστυνομικούς, ευχαριστώ τους εργαζόμενους, τους φίλους, τους συγγενείς, όλους όσοι ανησύχησαν για μένα και στάθηκαν στην οικογένειά μου», είπε συγκινημένος.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι ήταν εκείνο που τον δυσκόλεψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της εξάμηνης ομηρείας του, απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό…».

Εν τω μεταξύ, από σήμερα, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σημειώνεται ότι η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας του Μιχάλη Λεμπιδάκη είχε ανασταλεί από τις 4 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την απαγωγή του.

The post Στο εργοστάσιό του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης [Εικόνες] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα