Στο αρχείο η υπόθεση για τη δήλωση πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη

Στο αρχείο τέθηκε με διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών η υπόθεση της μη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, κατά την περίοδο που οι δυο τους βρίσκονταν σε διάσταση.

Η εισαγγελία έκλεισε το σκέλος της σχετικής δικογραφίας, αποφαινόμενη ότι η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ δεν είχε υποχρέωση να καταθέσει κοινή δήλωση με τον κ. Μητσοτάκη το διάστημα από 2006 έως 2014, περίοδο κατά την οποία το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και είχε ξεκινήσει τη διαδικασία για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου.

Αντίθετα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,

ανοικτή παραμένει η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων σχετικά με τη νομιμότητα αγοράς ακινήτου στο Παρίσι. Η ίδια η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει απαντήσει για το θέμα ότι το εν λόγω ακίνητο αγοράστηκε με δανειοδότηση από τράπεζα μέσω εταιρείας στην οποία συμμετέχει με ίδια κεφάλαια.

Η υπόθεση του πόθεν έσχες, υπενθυμίζεται, είχε ερευνηθεί από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η οποία κατέληξε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε υποχρέωση να συμπεριλάβει τα οικονομικά στοιχεία της εν διαστάσει συζύγου του για όσο διάστημα διαρκούσε η διάσταση.

The post Στο αρχείο η υπόθεση για τη δήλωση πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα