Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Κοιτάζω το ίδιο καλά αριστερά και δεξιά»

Με την περιήγησή τους στους χώρους της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης άρχισε το πυκνό σε συναντήσεις και εμφανίσεις Σαββατοκύριακο για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στους χώρους της ΔΕΘ στις 10:30 το πρωί συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος του.

Τον υποδέχθηκε η διοίκηση της ΔΕΘ στα γραφεία

της και έπειτα ακολούθησε συνάντηση μεταξύ του κ. Μητσοτάκη, της διοίκησης και των εργαζομένων της ΔΕΘHelexpo.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ Αναστάσιος Τζήκας τον ενημέρωσε για τα στοιχεία που συνθέτουν τη φετινή διοργάνωση. Παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ, η οποία προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί το 2026, χρονιά κατά την οποία συμπληρώνονται 100 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο ανάπλασης και είπε ότι αυτό θα λειτουργήσει αναπτυξιακά και για τη διεθνή έκθεση και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

(Intimenews/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Στην αρχή της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία είναι περισσότερα σε σχέση με πέρυσι. Οταν οι φωτορεπόρτερ του ζήτησαν να κοιτάξει από την άλλη πλευρά για να τραβήξουν φωτογραφίες ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά».

Στη συνέχεια άρχισε την περιήγησή του στα περίπτερα της Εκθεσης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ πέρασε από το περίπτερο του Άρη Θεσσαλονίκης.

Εκεί τον περίμενε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μάλιστα του προσέφερε μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του και τον αριθμό 1.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας είχε περάσει από το περίπτερο του ΠΑΟΚ, όπου του πρόσφεραν μία φανέλα με τον αριθμό 19

Στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτό του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

(ΑΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ)

Ένα σχόλιο με νόημα έκανε έξω από το περίπτερο του ΑΠΕ. Όταν του ζητήθηκε να κάνει δήλωση, με αφορμή τον σάλο από τη διαρροή περί συντάξεων, απάντησε: «Καλημέρα, πολύ ωραία τα βλέπουμε τα πράγματα με τον Τσίπρα».

Στη συνέχεια περιηγήθηκε στο περίπτερο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και συνομίλησε με τους νεαρούς παίκτες. Δοκίμασε και ο ίδιος την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας με τα ειδικά γυαλιά.

(voria.gr)

Αργότερα σήμερα Σάββατο στις 20:00, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και αύριο Κυριακή στον ίδιο χώρο θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 13.00.

The post Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Κοιτάζω το ίδιο καλά αριστερά και δεξιά» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα