Στα ημιτελικά του Wuhan Open η Σάκκαρη!

Μετά την Βοσνιάκι και την Γέλενα Βεσνίνα, η απίστευτη Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε και την Αλιζέ Κορνέ (Νο.42) με 7-6 και 7-5. Ετσι, η 22χρονη που αναμένεται να βρεθεί τουλάχιστον στη θέση 51 της Παγκόσμιας κατάταξης δείχνει ικανή ακόμα και να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της.

Η Σάκκαρη χρειάστηκε 2 ώρες και 27 λεπτά για να επικρατήσει της Κορνέ, η ποία έγινε το… τρίτο σερί θύμα της Ελληνίδας! Στο προτελευταίο βήμα προς την κούπα, θα βρει απέναντί της μια συμπατριώτισσα και… άσπονδη φίλη της Κορνέ, την Καρολίν Γκαρσιά (Νο.20).

Η ελληνίδα τενίστρια

δείχνει σε όλους ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και προφανώς την έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό η αλλαγή προπονητή, που έγινε μετά το Roland Garros, όταν «χώρισε» με τον Ισπανό Χερμάν Πουέντες.

Η Σάκκαρη δούλεψε προσωρινά στο Γουίμπλεντον με τον βρετανό Μαρκ Πέτσι και τώρα, με τον Σουηδό Τόμας Γιόχανσον στο πλευρό της, δείχνει να έχει τρομερή αυτοπεποίθηση, να πιστεύει στα χτυπήματά της, με αποτέλεσμα να κερδίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο.

Maria Sakkari, dalle qualificazioni alla prima semifinale #WTA! #tennis @wuhanopentennis pic.twitter.com/2jRkchRJnh

— SuperTennis TV (@SuperTennisTv) September 28, 2017

Superb defense from Sakkari but the volley gets @alizecornet the point after an epic rally! #WuhanOpen pic.twitter.com/99qLJTf43x

WTA (@WTA) September 28, 2017

The post Στα ημιτελικά του Wuhan Open η Σάκκαρη! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα