Σήμερον δύο έργα σεξ

Οι εν λόγω κινηματογράφοι βρίσκονταν πέριξ της Ομονοίας. Διαλαλούσαν το εμπόρευμά τους με ταμπέλα «Σήμερον 2 έργα σεξ». Μεταξύ μας… Θα μπορούσαν να έδειχναν και 5 και 6 έργα σεξ. Πόσο χρόνο εξωσεξουαλικής πλοκής να έχει μια τσόντα; Πόσο χρόνο να σου πάρουν οι διάλογοι; Οι άνδρες περπατούσαν δήθεν αδιάφορα, ξαφνικά κοντοστέκονταν και με σκυμμένο το κεφάλι κατευθύνονταν στο ταμείο. Μέσα προφανώς γινόταν το έλα να δεις. Κάποτε έβγαιναν πάλι σκυφτοί και με σβέλτα, αγωνιώδη βήματα, φαινόταν καθαρά ότι ήθελαν να μπλεχτούν στο πλήθος, υποδυόμενοι τους αδιάφορους.

Αυτό ξέβρασε η μνήμη μου προ ημερών. Κοτζιάς υπουργός Εξωτερικών, Καμμένος υπουργός Εθνικής Αμύνης. ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΣΕΞ. Κάηκε το πελεκούδι. Αλλά μετά, όλοι σκόρπισαν δήθεν αδιάφορα ανάμεσα στο πλήθος καθαγιασμένοι μάλιστα από τον πρωθυπουργό μας Αλέξη Τσίπρα. Και εμείς, οι του πλήθους, δεν είδαμε, δεν ακούσαμε; Ούτε γάτα ούτε ζημιά; Όλα καλά; Όλοι ξελαφρωμένοι; Μα γαμήθηκε το σύμπαν! Ε!… Ελα, μωρέ. Εντάξει! Όλα καλά.

Η Συμφωνία των Πρεσπών, όπως αντιληφθήκαμε, είναι η επικάλυψη. Για άλλα ακούστηκαν αναστεναγμοί, αγκομαχητά, βογκητά. Βαρβάτη συνουσία. Τις αποκαλύψεις περί των ενδότερων έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν, κατά τα λεγόμενα, μπήκε πρώτος στη μικρή περιοχή και κατηγόρησε τον Νίκο Κοτζιά για κακοδιαχείριση μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών. Ελα όμως που το εν λόγω υπουργείο από το 2017 «περνάει» τα μυστικά κονδύλια του από τη Βουλή.

Αρχικά υπήρχε πρόταση ώστε να περνάνε από τον έλεγχο ενός δικαστικού, του γενικού γραμματέα και του Προέδρου της Βουλής. Ο κ. Κοτζιάς είχε μεν εκφράσει επ’ αυτού τις μικρές αντιρρήσεις του επί της διαδικασίας αλλά εν τέλει πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτοβούλως είχε ενεργήσει εξ αρχής και εν συνεχεία σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής έφεραν τροποποίηση σύμφωνα με την οποία, τη διάθεση των μυστικών κονδυλίων ενέκρινε μια Επιτροπή Βουλευτών. Επί τούτου ο πρώην υπουργός είχε ζητήσει επίμονα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να ισχύει ο ίδιος νόμος και για όλα τα υπουργεία που έχουν «απόρρητα κονδύλια». Και είχε αναλάβει πρωτοβουλία για να συγκεντρώσει πλειοψηφία ώστε να ψηφιστεί νόμος που να περιλαμβάνει ανάλογη διαδικασία.

Εχοντας λοιπόν αυτή την «καβάντζα», πώς να μην αστράψει και να μη βροντήξει από την καταγγελία του Πάνου Καμμένου; Τούμπα, πατριώτες! Αλλαξε στάση το «ζεύγος». Ηρθε ο Κοτζιάς από πάνω. Απλωσε αίφνης σε ανταπόδοση, το θέμα των «μαύρων» κονδυλίων που διαχειρίζεται εν λευκώ ο κ. Καμμένος. Όπα! Τι γίνεται ρε παιδιά; Πάει το «μυστικό κονδύλι» σύννεφο! Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Κοτζιάς αναφέρεται σε 9σέλιδη επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα. «Γράμματα χασάπη!».

Σε εκείνο το σημείο οι θεατές της αίθουσας ξάναψαν στο κατακόκκινο! Αν σκεφτούμε, ότι ο κ. Καμμένος μόλις πρόσφατα είχε καταθέσει μήνυση και είχε ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τους δημοσιογράφους της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» επειδή είχαν τολμήσει να θέσουν θέμα διαχείρισης των ευρωπαϊκών κονδυλίων και άλλων πόρων… Καταγγέλλοντας και την κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια… Αν σκεφτούμε πώς ενήργησε ο υπουργός μας Εθνικής Αμύνης φανταζόμασταν ότι θα οδηγούσε τον κ. Κοτζιά στα δικαστήρια σιδηροδέσμιο! Πλην… Πλην… Τίποτα πατριώτες. Ολα καλά.

Οι εν λόγω κινηματογράφοι δεν σχολούσαν. Δεν υπήρχε «END» στην ταινία. Ο κάθε θεατής αναχωρούσε την ώρα που ένοιωθε ότι ανακουφίστηκε. Προφανώς ανακουφίστηκαν και οι δυο πολιτικοί άνδρες. Ακολούθως, κατόπιν επιλογής Αλεξίου Τσίπρα, ο ένας εξ αυτών δαφνοστεφανώθηκε Πρώην, ο άλλος «κατ’ εξακολούθησιν». Ολοι χώθηκαν ανάμεσα στο πλήθος. Εφυγαν και έμειναν. Ολα καλά.

Υ.Γ.: «Το δικό μου στόμα δεν κλείνει. Οι απειλές ζωής, οι σφαίρες, οι σακούλες με αίματα δεν είναι Δημοκρατία». Σε ποιο έργο ήμαστε θεατές πατριώτες;

The post Σήμερον δύο έργα σεξ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα