Σε κλοιό διαδηλωτών ο Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο Κρήτης

Σε κλοιό διαδηλωτών και εν μέσω… γκρίνιας για τα ασφυκτικά μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο.

Στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ, στην ίδια πόλη, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης με τη συμμετοχή

υπουργών, κυβερνητικών στελεχών, τοπικών αρχών και φορέων.

Το συνέδριο έκλεισε με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ -την ίδια ώρα- το ιστορικό κέντρο της πόλης παρέμενε αποκλεισμένο για τα οχήματα.

Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονταν και οι δύο κινητοποιήσεις στην πλατεία Κορνάρου και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν συνολικά 55 εργατικά σωματεία και συνδικαλιστικοί φορείς, φοιτητές και αγρότες που κατέφθασαν από διάφορα σημεία της Κρήτης.

Πολλοί δρόμοι παρέμεναν κλειστοί, με τους τροχονόμους να εκτρέπουν την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμφόρηση σε όλες τις παρακείμενες περιοχές.

(InTimeNews)

Κλούβες της Αστυνομίας εμπόδιζαν την πρόσβαση, ταινίες της Τροχαίας και σχοινιά είχαν αποκλείσει την κυκλοφορία σε διάφορα κομβικά σημεία στο κέντρο, ενώ ιδιαίτερα αυξημένα ήταν τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί και στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ – μάλιστα, είχε εγκατασταθεί και ανιχνευτής μετάλλων!

(InTimeNews)

The post Σε κλοιό διαδηλωτών ο Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο Κρήτης appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα