Σαν σποτάκι του ΕΟΤ: «Στη Σαντορίνη τώρα πια έχουμε νοσοκομείο» [βίντεο]

12:14 6/9/2018 - Πηγή: Protagon

«Στον αέρα» βγήκε το νέο σποτ του Μαξίμου, με ξεκάθαρα πια προεκλογικό χαρακτήρα και αντικείμενο τη νησιωτική πολιτική της κυβέρνησης που, όπως παρουσιάζεται, έχει μεταμορφώσει τα νησιά μας (δείτε το βίντεο επάνω).

Πρωταγωνιστές, η γεννηθείσα στη Νάξο πολιτική επιστήμονας, Κατερίνα Κουτσογιαννάκη και ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Νάξου, Κώστας Απιδόπουλος ο οποίος, αφού αναφέρεται στη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο νησί (που παρέμενε ανενεργή επί δέκα χρόνια) και στη βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών, μιλά και για τη Σαντορίνη.

«Η Νάξος είχε 12 γιατρούς

ειδικευμένους. Αυτή τη στιγμή έχει 28. Η Σαντορίνη είχε ένα Κέντρο Υγείας. Αυτή τη στιγμή έχει ένα νοσοκομείο άρτιο και όλα αυτά μέσα σε δύο χρόνια», υπερηφανεύεται. Εχει και αντιπρόεδρο (του νοσοκομείου) πρώην βουλκανιζατερά, ξέχασε να πει, για τον εκλεκτό του Παύλου Πολάκη…

Η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει και υλοποιεί, για πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, μία ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική για τα νησιά της ελληνικής επικράτειας. https://t.co/A6qojCdin0

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 6, 2018

Στόχος, λέει ανάμεσα σε άλλα η κυρία Κουτσογιαννάκη, είναι να μπορέσουν τα νησιά μας να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο ως μόνιμους κατοίκους, όταν τα τελευταία χρόνια, με το πέρας της τουριστικής περιόδου, ερημώνουν ακόμα και νησιά που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την ηπειρωτική χώρα, ελλείψει θέσεων εργασίας και επενδυτικών ευκαιριών.

Κατά τα άλλα έχουμε «ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική».

The post Σαν σποτάκι του ΕΟΤ: «Στη Σαντορίνη τώρα πια έχουμε νοσοκομείο» [βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα