Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ: Νίκησε 2-1 τη Βασιλεία

H αλήθεια είναι ότι σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου, κανείς στην Ελλάδα δεν είχε όρεξη για ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ όμως έπρεπε να δώσει τον πρώτο σημαντικό αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Βασιλεία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μάλιστα, σε μία σημαντική κίνηση, η ομάδα από την Θεσσαλονίκη

ανακοίνωσε ότι θα δώσει όλα τα έσοδα από το σημερινό ματς με τη Βασιλεία για την συνδρομή των ανθρώπων που έχασαν την περιουσία τους μέσα στις φλόγες.

Ενα από τα πανό των φίλων του ΠΑΟΚ

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ έδειξε έτοιμος στο πρώτο σημαντικό τεστ της χρονιάς επικρατώντας με 2-1 της μαχητικής Βασιλείας. Το σκορ για τον δικέφαλο του βορρά άνοιξε ο Κάνιας με εκπληκτικό σουτ στο 32′ ενώ ο Πρίγιοβιτς πέτυχε το δεύτερο γκολ της ελληνικής ομάδας στο 80′. Το μόνο που κατάφεραν οι Ελβετοί ήταν να μειώσουν σε 2-1 δύο μόλις λεπτά αργότερα.

Ετσι, οι δύο ομάδες δίνουν ραντεβού για την κρίσιμη ρεβάνς στην Ελβετία. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα όμως το εκτός έδρας γκολ δίνει ελπίδες στην ελβετική ομάδα.

«Λύγισε» η Τούμπα – Ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς

Στην σέντρα του παιχνιδιού χιλιάδες οπαδοί τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

The post Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ: Νίκησε 2-1 τη Βασιλεία appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα