Το Instagram έβγαλε άσχημη την «Pretty Woman»!

Μπορεί το Instagram να «σκοτώσει» την «Pretty Woman»; Ηταν 28 Ιουνίου του 2018 όταν η διάσημη Τζούλια Ρόμπερτς, συνειδητοποίησε στα 50 της, ότι κινδυνεύει να μείνει εκτός παιχνιδιού, σε έναν κόσμο όπου η δημοτικότητά σου, ακόμη κι αν είσαι παγκοσμίως γνωστή, υπολογίζεται με βάση τους followers σου στο Instagram.

Και κάπως έτσι, ενέδωσε κι εκείνη, αποκτώντας προσωπικό λογαριασμό.

Η ίδια όμως, φαίνεται ότι δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη για την πολύ επιθετική ιντερνετική φυλή των haters, οι οποίοι φυτρώνουν κάτω από κάθε ανάρτηση, κάνοντας πικρόχολα, και συχνά πολύ κακοπροαίρετα σχόλια. Σχεδόν τέσσερις μήνες λοιπόν μετά τη θριαμβευτική είσοδό της στο Instagram, η Ρόμπερτς δήλωσε πολύ πληγωμένη από τα κακεντρεχή σχόλια που έκαναν κάποιοι κάτω από μία φωτογραφία στην οποία εικονίζεται με την ανιψιά της Εμα Ρόμπερτς.

View this post on Instagram

Card games with Aunt Julia @juliaroberts

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on Jul 30, 2018 at 10:13am PDT

Η Εμα είναι επίσης ηθοποιός, φυσικά πολύ λιγότερο γνωστή από τη θεία της, αλλά ιντερνετικά πιο δημοφιλής όπως σχολιάζει η ιταλική Corriere della Sera, με 12,4 εκατομμύρια followers, ενώ η «πρωτάρα» Τζούλια έχει 2,1 εκατομμύρια.

Η Εμμα λοιπόν, ανέβασε στο Instagram μία πολύ «σπιτική» φωτογραφία, με την ίδια και τη διάσημη θεία της να παίζουν χαρτιά. Η Τζούλια χαμογελά πλατιά, με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τα μαλλιά πιασμένα πίσω και φορώντας τα κοκάλινα γυαλιά της. Εκείνη ήθελε να δείξει οικεία και προσιτή στους θαυμαστές της, κάποιοι όμως βρήκαν ευκαιρία να αποκαθηλώσουν την αλλοτινή «Pretty Woman» που όλοι γνωρίσαμε μέσα από την πολύ επιτυχημένη ταινία του 1990.

Με τον Ρίτσαρντ Γκιρ στην ταινία «Pretty Woman» που την καθιέρωσε (Touchstone Pictures)

Πολλοί ήταν οι μοχθηροί και κακοπροαίρετοι που έκαναν σχόλια του τύπου «πόσο γέρασε η Pretty Woman», «είσαι αγνώριστη χωρίς μακιγιάζ και τις μπούκλες μπροστά από το πρόσωπο για να σου κρύβουν τις ρυτίδες» κτλ κτλ.

View this post on Instagram

Just a lil POP of Color #harpersbazaar #giambattistavalli #alexilubomirski

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on Oct 11, 2018 at 3:56pm PDT

Καλεσμένη στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ, η ηθοποιός, που στις 28 Οκτωβρίου 2018 κλείνει τα 51, μίλησε πολύ ανοιχτά και ανθρώπινα για το πόσο την πλήγωσαν όλα αυτά τα σχόλια: «Ολα αυτά τα σχόλια με ταρακούνησαν αρκετά. Με πλήγωσαν πολύ. Ο αριθμός των ανθρώπων που ξαφνικά έχει το δικαίωμα να σχολιάζει την εμφάνισή σου, το αν είσαι ωραία ντυμένη, το αν κακογερνάς, ήταν για μένα μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Είμαι μία γυναίκα 50 ετών και ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, αλλά ακόμη κι έτσι, έχω αισθήματα και αυτά τα αισθήματα μπορούν πολύ εύκολα να πληγωθούν».

Από το 1990 που προβλήθηκε το «Pretty Woman» μέχρι σήμερα, η Τζούλια Ρόμπερτς κέρδιζε επί χρόνια τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας του κόσμου. Και ύστερα ήρθε το Instagram… (Touchstone Pictures)

Το Instagram, το ιντερνετικό σύμπαν που δεν συγχωρεί τις ατέλειες και που ακόμη και αν θέλεις να φωτογραφηθείς «φυσικός» πρέπει να επεξεργαστείς την εικόνα σου μέσα από διάφορα φίλτρα, έχει δυστυχώς την επικίνδυνη δύναμη να αποκαθηλώνει τόσο εύκολα μία γυναίκα-σύμβολο όπως είναι η Τζούλια Ρόμπερτς. Και φυσικά, οι διάσημοι έρχονται πλέον αντιμέτωποι με την κακία των «κοινών θνητών», που νιώθουν ότι παίρνουν την εκδίκησή τους με το πάτημα ενός κουμπιού, πληκτρολογώντας σχόλια που θυμίζουν δημόσιο λιθοβολισμό.

The post Το Instagram έβγαλε άσχημη την «Pretty Woman»! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα