Πολάκης: Θα πάρουμε τις εκλογές αν βιαστεί η Δικαιοσύνη και κάποιοι πάνε φυλακή

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, αρκεί η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, στέλνοντας κάποιους στη φυλακή!

Αυτό βροντοφώναξε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο πάντα αθυρόστομος αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε μία προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των συντρόφων του και να δείξει ποιος

τελικά είναι ο δρόμος για τη εκλογική νίκη.

Σύμφωνα με το… «θεώρημα Πολάκη», ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί και πάλι νικητής, υπό την προϋπόθεση η Δικαιοσύνη να επιταχύνει -επιτέλους- τις διαδικασίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων και «κάποιοι» -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- «να οδηγηθούν στις φυλακές».

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή», επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός κατά την τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή, υπογραμμίζοντας ότι σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος δεν πρέπει να δίνεται καμία αναβολή στη διενεργούμενη προνάκριση.

Σε κάθε περίπτωση, πρόσθεσε, η Δικαιοσύνη πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς,καθώς όπως υποστήριξε σε συγκεκριμένες υποθέσεις «υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών» (χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω).

The post Πολάκης: Θα πάρουμε τις εκλογές αν βιαστεί η Δικαιοσύνη και κάποιοι πάνε φυλακή appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα