Ποιοι πήγαν (πάλι) στη Βουλή με «ντύσιμο παραλίας» [εικόνες & βίντεο]

Παρ’ όλο που η θερμοκρασία διατηρείται, παραμονές Ιουνίου, σε ομολογουμένως υποφερτά επίπεδα, ορισμένοι βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων δείχνουν να μην αντέχουν τα σακάκια και τα κουστούμια (για γραβάτες ούτε λόγος, αφού δίνει το «επαναστατικό» παράδειγμα ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός). Η εικόνα που παρουσιάζουν όμως τις τελευταίες ημέρες δεν έμεινε τελικά ασχολίαστη από συναδέλφους τους που για μία ακόμη φορά διαμαρτυρήθηκαν για την casual και σε ορισμένες

περιπτώσεις ακραίως καλοκαιρινή περιβολή τους.

Οι νέες διαμαρτυρίες ήρθαν από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΣΥ Ανδρέα Λοβέρδο, που απευθυνόμενος στον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη παρατήρησε αγανακτισμένος ότι «δεν γίνεται να μπαίνουμε στη Βουλή με περιβολή πλαζ και προπόνησης» (δείτε αναλυτικά τι είπε στην Ολομέλεια ο βουλευτής για το θέμα στο βίντεο που ακολουθεί).

Ο Κανονισμός προβλέπει πως οι βουλευτές πρέπει να εισέρχονται στο Κοινοβούλιο ευπρεπώς ενδεδυμένοι, υπενθύμισε, παρατήρηση με την οποία συμφώνησε και ο κ. Κακλαμάνης εκτιμώντας ότι ίσως χρειάζεται να γίνει πιο συγκεκριμένη η πρόβλεψη για το… dress code στην Ολομέλεια.

Δεν επιτρέπεται ο Βουλευτής να εμφανίζεται στη Βουλή με περιβολή-πλαζ!
Η υποχρέωση του κανονισμού για ευπρεπή εμφάνιση ένα και μόνο σκοπό εξυπηρετεί:
Την διατήρηση του κύρους του κοινοβουλίου σε υψηλά επίπεδα και από σημειολογικής πλευράς.#vouli #video https://t.co/swyif1vVdz pic.twitter.com/DV5KXureEY

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) May 29, 2018

Αφορμή, κατά πληροφορίες, για το σχόλιο του κ. Λοβέρδου αποτέλεσε η ανάλαφρη και εξόχως καλοκαιρινή παρουσία του βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Πάλλη, με ροζ πουκαμισάκι έξω από το παντελόνι και γενικότερο «άνετο στυλ», ενώ την όλη εικόνα «παραλίας» συνέθετε και ο Ηλίας Κασιδιάρης με μπλε κοντομάνικο μπλουζάκι (για να αναδεικνύονται και οι δικέφαλοι).

Μολονότι ο κ. Λοβέρδος δεν κατονόμασε τους δύο βουλευτές που κατά την κρίση του δεν ήταν ενδεδυμένοι με τον προσήκοντα τρόπο, πληροφορίες ανέφεραν πως αναφερόταν στους κυρίους Πάλλη και Κασιδιάρη.

The post Ποιοι πήγαν (πάλι) στη Βουλή με «ντύσιμο παραλίας» [εικόνες & βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα