Ποιοι παρακολουθούσαν γνωστό οικονομικό παράγοντα και συνελήφθησαν στην Κηφισιά

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων, ηλικίας περίπου 30 ετών, κατέληξε η κινηματογραφική καταδίωξη της Αprilia Pegasus -της μηχανής που έψαχνε εδώ και μήνες ακόμα και η Αντιτρομοκρατική- από τον Αγιο Στέφανο μέχρι την Κηφισιά.

Ολα άρχισαν το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο μετά τις 16.00, όταν οι δύο επιβαίνοντες στη μοτοσικλέτα δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Τότε άρχισε άγρια καταδίωξή τους

από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία πήρε τέλος με την ακινητοποίηση και σύλληψή τους περίπου μία ώρα αργότερα στην πλατεία Πλαστήρα στην Κηφισιά.

Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για το δίδυμο που παρακολουθούσε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου γνωστό οικονομικό παράγοντα, προφανώς με σκοπό τη ληστεία, και το οποίο εμπλέκεται σε δεκάδες περιπτώσεις ληστειών (αρπαγές τσαντών κτλ) .

Ο οδηγός της Αprilia διακρίνεται για τις ικανότητες του στο τιμόνι της μοτοσικλέτας, καθώς μέχρι χθες κατάφερνε να ξεγλιστρά από τα μπλόκα της Αστυνομίας, ενώ ακόμα και στην καταδίωξη της Τετάρτης «ταλαιπώρησε» επί ώρα τους άνδρες της ΔΙΑΣ, αναπτύσσοντας ταχύτητες που έφθασαν μέχρι και τα 200 χλμ την ώρα.

The post Ποιοι παρακολουθούσαν γνωστό οικονομικό παράγοντα και συνελήφθησαν στην Κηφισιά appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα