Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος

Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας της διαδικτυακής ενημέρωσης, Κώστας Εφήμερος (Παπαδόπουλος). Ο δημοσιογράφος είχε υιοθετήσει το ψευδώνυμο «Εφήμερος», σαρκάζοντας το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την καρδιά του, πέθανε ξαφνικά, την Τρίτη, από ανακοπή.

Ηταν περισσότερο γνωστός για τη δημιουργία του The Press Project, εντός δικτυακού τόπου που στηρίχθηκε κυρίως στις οικονομικές εισφορές των αναγνωστών του.

Ήταν

ιδιοκτήτης της εταιρείας BitsnBytes και μέλος των European Center for Press and Media Freedom, International Press Institute, Osservartorio Balcani and Caucaso for Media Freedom και συνεργάτης του Wikileaks. Ήταν επίσης παραγωγός και μέλος της συγγραφικής ομάδας της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ». Το 2011 οργάνωσε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ Debtocracy.

Στον θάνατο του έλληνα δημοσιογράφου, αναφέρθηκε και ο αυστραλός ακτιβιστής του Διαδικτύου Τζούλιαν Ασάνζ που έγινε διάσημος ως εκπρόσωπος Τύπου της ιστοσελίδας Wikileaks. Συγκεκριμένα μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ο Ασάνζ έγραψε:

Courageous, brilliant friend Costas Efimeros, founder of @ThePressProject has died age 42 after a «heart attack». Rest in Power, Costas.

— Julian Assange (@JulianAssange) June 13, 2017

The post Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα