Παραιτείται ο Ζουράρις μετά τον σάλο από το υβρεολόγιό του

Λίγο τα «μπορντέλα» των μαθητών, λίγο τα… «κωλάδικα» των μαθητικών εκδρομών, ήρθε και η συνθηματολογία οπαδικού χουλιγκανισμού για να οδηγηθεί επιτέλους στην πόρτα της εξόδου ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.

Μετά το σάλο που προκάλεσε το υβρεολόγιό του κατά των οπαδών του Αρη και του Ολυμπιακού μέσα από τη συχνότητα του Μetropolis 95,5, o υφυπουργός

με δήλωσή του στο «Βήμα» γνωστοποίησε ότι θα υποβάλει την παραίτησή του και θα κάνει τη σχετική ανακοίνωση τη Δευτέρα στη Βουλή.

Είχε προηγηθεί η έντονη αντίδραση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου που είχε ζητήσει την αποπομπή του κ. Ζουράρι από την κυβέρνηση, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο να πάρουν άμεσα αποφάσεις.

Ετσι αφού οι απαράδεκτες δηλώσεις του για τους μαθητές και τις «συνήθειές» τους στις μαθητικές παρελάσεις (κρίνοντας μάλιστα εξ ιδίων τα αλλότρια) δεν φάνηκαν ικανές να του ταρακουνήσουν την καρέκλα, το… «βουντού, βουντού, βουντού, και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…» και το «ποιος γ…. τον Αρη», που με τόση ευχαρίστηση «έψαλλε» μέσα από το ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ανάγκασαν επιτέλους τον Πρωθυπουργό να τον βγάλει από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας για την οποία ο ίδιος τον είχε επιλέξει!

Νέα Δημοκρατία: Το θέμα δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά αυτός που τον έκανε υφυπουργό

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία. Το πρόβλημα όμως της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς, αλλά «ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».

The post Παραιτείται ο Ζουράρις μετά τον σάλο από το υβρεολόγιό του appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα