Παιδί πυροσβέστη που επιχειρούσε στο Μάτι ήταν το βρέφος που βρέθηκε στη θάλασσα

Αλλη μία συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο φως από την πολύνεκρη τραγωδία στην ανατολική Αττική, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή έναν από τους πυροσβέστες που έδωσαν μεγάλη μάχη με τις φλόγες.

Την ώρα που ο άνδρας του Πυροσβεστικού Σώματος επιχειρούσε στα πύρινα μέτωπα σε Ραφήνα, Μάτι και Νέο Βουτζά, το μόλις έξι μηνών παιδί του έχανε τη ζωή του στην φονική πυρκαγιά.

Την τραγική ιστορία του πυροσβέστη αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η

μητέρα του βρέφους δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Μαζί με το παιδί της εντοπίστηκαν στη θάλασσα περίπου πέντε ώρες αφότου η πυρκαγιά έφτασε στο Μάτι.

Η φρίκη όμως δεν σταματά εδώ. Οι γονείς του βρέφους ήταν συγγενική με την τραγική οικογένεια Φύτρου, η οποία ξεκληρίστηκε. Πρόκειται για την 13χρονη Εβίτα Φύτρου που βρήκε τον θάνατο όταν πήδηξε από γκρεμό για να σωθεί από τις φλόγες, ενώ ο 11χρονος αδερφός της Αντρέας και ο πατέρας της Γρηγόρης Φύτρος βρέθηκαν απανθρακωμένοι.

The post Παιδί πυροσβέστη που επιχειρούσε στο Μάτι ήταν το βρέφος που βρέθηκε στη θάλασσα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα