Ομολόγησε 19χρονη: Επνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο και το πέταξε στα σκουπίδια

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018. Η Αστυνομία ενημερώνεται για ένα νεκρό νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε πεταμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην συμβολή των οδών Πίνδου και Ρωμυλίας στην Πετρούπολη. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή ήταν ακόμα πιο φρικιαστικά. Το νεογέννητο αγοράκι το είχαν πνίξει με τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί, φιμώνοντάς το μάλιστα με κομμάτια χαρτί, ώστε να μην ακούγεται το κλάμα του!

Οι έρευνες για τη μητέρα του βρέφους και τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας απέβησαν άκαρπες τις πρώτες εβδομάδες, ωστόσο τη Δευτέρα 14/5 πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψαν ότι έγιναν δύο

συλλήψεις γαι την υπόθεση. Όπως διευκρινίστηκε, πρόκειται για δύο γυναίκες -κατά πληροφορίες τη μητέρα και τη γιαγιά του άτυχου βρέφους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αμφότερες ομολόγησαν ότι σκότωσαν το βρέφος και το έριξαν στον κάδο, καθώς «επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».

Συγκεκριμένα η 19χρονη είπε στην ομολογία της ότι έπνιξε το μωρό με τον ομφάλιο λώρο μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της και μετά το έδωσε στη μητέρα της για να το πετάξει στα σκουπίδια!

Στα ίχνη της 19χρονης η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε μετά από έρευνες σε σπίτια της περιοχής βάσει του DNA που είχε βρεθεί στο σημείο όπου είχαν πετάξει το νεογέννητο.

Όταν ταυτοποιήθηκε το DNA της νεαρής μητέρας, οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο κατώφλι του σπιτιού της την Κυριακή και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Εκεί τα ομολόγησε όλα… Ήταν Κυριακή 13 Μαΐου, Ημέρα της Μητέρας…

The post Ομολόγησε 19χρονη: Επνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο και το πέταξε στα σκουπίδια appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα