Ολοι συγχαίρουν τον «χρυσό» Λευτέρη για το μοναδικό του επίτευγμα

Το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στην Ντόχα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, πανηγυρίστηκε και από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, όπως ήταν αναμενόμενο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος του απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα: «Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική

σου δύναμη».

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγραψε ένα τουίτ εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι ο αθλητής συνεχίζει να γράφει τη μοναδική ιστορία του των επιτυχιών και διακρίσεων.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας @Petrounias_E συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο! #DohaGym2018

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 2, 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης εξέφρασε στον Πετρούνια «θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση, για τρίτη συνεχόμενη φορά, του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε το παρακάτω τουίτ:

Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) November 2, 2018

Με δήλωσή της και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά συνεχάρη τον αθλητή μας για την επιτυχία του.

Η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή.
Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους.
Πολλά συγχαρητήρια. pic.twitter.com/eO27vYrhmt

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) 2 Νοεμβρίου 2018

Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς -και παλαιός άσος της Εθνικής Ελλάδος στο πόλο- εκδήλωσε και αυτός τη χαρά του για τη νίκη του Πετρούνια, μάλιστα με αρκετά ενθουσιώδη τουίτ:

Τρίτο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, νικώντας και τον πόνο! Ότι και να πούμε είναι λίγο γι αυτόν τον τεράστιο αθλητή που δεσπόζει στο παγκόσμιο στερέωμα με τη δουλειά και το ταλέντο του.
Μπράβο Λευτέρη, έγραψες ιστορία…

— George Mavrotas (@Mavrogiorgos) November 2, 2018

The post Ολοι συγχαίρουν τον «χρυσό» Λευτέρη για το μοναδικό του επίτευγμα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα