Ο Τραμπ τα πίνει παρέα με Ρέιγκαν, Νίξον, Λίνκολν κ.λπ. σε κιτς πίνακα που κρέμασε στον Λευκό Οίκο

Εναν μάλλον κακότεχνο πίνακα που τον απαθανατίζει να τα πίνει μαζί με πρώην ρεπουμπλικανούς προέδρους σε μια μεγάλη και χαρούμενη (αντρο)παρέα έχει κρεμάσει ο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Το έργο έχει τον τίτλο «The Republican Club» («Η Λέσχη των Ρεπουμπλικανών») και έχει φιλοτεχνηθεί από τον Αντι Τόμας. Είναι το είδος του πίνακα που θα αγόραζε κάποιος από κάποιο τουριστικό κατάστημα.

Τι έβαλε σε αυτό το έργο ο καλλιτέχνης; Τίποτε άλλο από την ηρωική παρουσίαση του Τραμπ, ο οποίος εμφανίζεται με τον Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, τον

Ρίτσαρντ Νίξον, τον Τζορτζ Μπους (πατέρα και υιό), τον Τζέραλντ Φορντ, τον Ρόναλντ Ρέιγκαν, αλλά ακόμη και με τον Τέντι Ρούσβελτ και τον Αβραάμ Λίνκολν!

Ο Τόμας είπε στο Daily Beast ότι το έργο του έφτασε στον Τραμπ όταν του το δώρισε ένας βουλευτής από την Καλιφόρνια. «Τηλεφώνησε και σε μένα και ήταν όλο κομπλιμέντα» είπε, και πρόσθεσε ότι ο Τραμπ «είχε δει ο ίδιος πολλούς πίνακες, αλλά σπάνια του άρεσε κάποιος».

Η απεικόνιση του Τραμπ ήταν δύσκολη εξομολογήθηκε ο ζωγράφος, και πρόσθεσε ότι ο τόνος του δέρματος και το χαμόγελο του νυν προέδρου τον βάζουν αμέσως στο επίκεντρο της προσοχής όταν παρατηρεί κάποιος τον πίνακα.

Ο ίδιος ζωγράφος έχει φτιάξει ένα έργο και με προέδρους από το Δημοκρατικό Κόμμα να παίζουν μπιλιάρδο.

The post Ο Τραμπ τα πίνει παρέα με Ρέιγκαν, Νίξον, Λίνκολν κ.λπ. σε κιτς πίνακα που κρέμασε στον Λευκό Οίκο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα