Ο Τέρενς Κουίκ πιο κοντά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: Μην ξανακούσω κακή κουβέντα για Κοτζιά

Ασπίδα προστασίας για τον Νίκο Κοτζιά, απέναντι στα πυρά που εξαπολύουν εναντίον του προσωπικά οι Ανεξάρτητοι Ελληνες (δείτε το σχετικό βίντεο κάτω) ύψωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών (αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού), Τέρενς Κουίκ.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Κουίκ συνέστησε στους συναδέλφους του στο κόμμα του Πάνου Καμμένου να απέχουν από προσβλητικές δηλώσεις σε βάρος του υπουργού των Εξωτερικών, διαμηνύοντας σε αυστηρό τόνο:

«Θα

πρέπει να μην ξαναυπάρξει τέτοιου είδους αναφορά στο πρόσωπο του υπουργού Εξωτερικών, που στο κάτω-κάτω ποτέ δεν έχει κάνει προσωπικές αναφορές εναντίον οποιουδήποτε άλλου υπουργού».

Ο Τέρενς Κουίκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συγκατοίκησή του με τον κ. Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και για τις αρετές που διακρίνουν τον υπουργό του: «Εϊναι ένας άνθρωπος που εντυπωσιάζει με την υπερεπάρκεια των γνώσεών του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ίσως από τους πιο διαβασμένους, το ομολογούν και κάποιοι από τους άλλους υπουργούς Εξωτερικών που συναντώ σε διάφορα φόρα, ότι «το μυαλό του είναι σκέτος σκληρός δίσκος»».

Με αφορμή το θέατρο του παραλόγουστη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που κορυφώνεται μέρα με τη μέρα όσο πλησιάζει η άφιξη της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή των Ελλήνων, ο υφυπουργός Εξωτερικών σχολίασε απηυδισμένος πως «δεν είναι λογικό, μέσα σε μία κυβέρνηση ο ένας να τα βάζει με τον άλλο, να βγαίνει το ένα κόμμα και να τα βάζει με τον α΄, τον β΄, τον γ΄».

Μόνο κακό κάνουμε, είπε, σε μία εποχή που χρειάζεται συνοχή σε όλα τα επίπεδα.

Στο σημείο αυτό εξήρε την ικανόητα του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνει νικητής όταν «όλοι τον έχουν με την πλάτη κάτω», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ είχε και μία συμβουλή για την ηγεσία των ΑΝΕΛ. Αν βέβαια θέλουν να ξαναμπούν στη Βουλή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όλες τις δυνατότητες με την διαχείριση της μεταμνημονιακές περιόδου να πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις και περισσότερο στις κάλπες … έχει αποδείξει ότι ενώ τον είχαν ‘με την πλάτη κάτω’ έβγαινε νικητής. Η σωστή διαχείριση και από τους ΑΝΕΛ θα τους δώσει όλα τα περιθώρια να ξαναμπούν στην Βουλή … έχω ζήσει από μέσα το να μας λένε ότι είμαστε ‘καραμπινάτα εκτός’ και τελικά μπήκαμε με το κεφάλι ψηλά», τόνισε ο υφυπουργός -εκ των κορυφαίων στελεχών των ΑΝΕΛ (μέχρι νεοτέρας)- με αφορμή τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

The post Ο Τέρενς Κουίκ πιο κοντά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: Μην ξανακούσω κακή κουβέντα για Κοτζιά appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέρενς Κουίκ, ΣΥΡΙΖΑ, Κοτζιά,terens kouik, syriza, kotzia