Ο Ρονάλντο επιχείρησε να εξαγοράσει τη σιωπή της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό

Ομάδα «ειδικών στο reputation management (διαχείριση φήμης)» φέρεται να χρησιμοποίησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο καταγγέλλει επώνυμα μια γυναίκα ότι τη βίασε στο Λας Βέγκας.

Την μήνυση έχει καταθέσει η 34χρονη Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία καταγγέλλει ότι της ο Ρονάλντο της επιτέθηκε σεξουαλικά το 2009. Αργότερα υπέγραψε συμφωνία εμπιστευτικότητας με τους δικηγόρους του, την οποία τώρα η Μαγιόργκα θέλει να «σπάσει».

Κατηγορεί ακόμη την πλευρά του Ρονάλντο ότι προσπαθεί να παρακωλύσει το έργο της Δικαιοσύνης και ότι επιθυμεί να μειώσει τις απαιτήσεις της για αποζημίωση.

Η Μαγιόργκα υποστηρίζει ότι συναντήθηκε με τον ποδοσφαιριστή σε κλαμπ στο Λας Βέγκας και ότι τον συνόδευσε στη σουίτα του. Αυτός πρότεινε να μπουν σε τζακούζι και προθυμοποιήθηκε να της δανείσει μαγιό. Όταν αυτή πήγε να αλλάξει, ο Ρονάλντο της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Αργότερα αυτός ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό λέγοντας ότι «ήταν κύριος».

Το όλο ζήτημα είχε αποκαλύψει το γερμανικό περιοδικό Der Speigel που είχε αναφέρει ότι η Μαγιόργκα είχε πληρωθεί με 375.000 δολάρια για να μην μιλήσει για το περιστατικό.

Ωστόσο η γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει μετά την άνοδο του κινήματος #MeToo και μετά από συνεννόηση με δικηγόρο για το «σπάσιμο της συμφωνίας, γράφουν οι Times του Λονδίνου.

Ο ίδιος ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας ότι πρόκειται για fake news όσων θέλουν να εκμεταλλευτούν τη φήμη του.

The post Ο Ρονάλντο επιχείρησε να εξαγοράσει τη σιωπή της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα