Ο Παρασκευόπουλος ομολογεί: Πρέπει να γίνουν αλλαγές στον νόμο μου

Επρεπε να συμβούν όσα έχουν συμβεί με διάφορους βαρυποινίτες εγκληματίες που αποφυλακίζονταν, έπρεπε να δούμε και τον Αριστείδη Φλώρο της Energa να βγαίνει εκτός φυλακής και τον αμετανόητο εκτελεστή Δημήτρη Κουφοντίνα να παίρνει άδειες, για να αναγκαστεί επιτέλους ο Νίκος Παρασκευόπουλος, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και εμπνευστής του περιβόητου νόμου για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών ιδρυμάτων, να παραδεχτεί ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1

το πρωί της Τετάρτης ο κ. Παρασκευόπουλος παραδέχτηκε ότι η νομοθεσία πρέπει να είναι υπό επανεξέταση όταν υπάρχουν δυσλειτουργίες. «Ναι, πρέπει να γίνουν αλλαγές» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος στην παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Ο κ. Παρασκευόπουλος ισχυρίστηκε πάντως ότι πριν από τον νόμο του η αποφυλάκιση ήταν ευκολότερη, ενώ σχετικά με τις άδειες βαρυποινιτών απάντησε ότι από το 1990 σε όλες τις χώρες οι άδειες προβλέπονται. «Δεν είναι θέμα του δικού μου νόμου», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση σχετικά με τον ανασχηματισμό ο κ. Παρασκευόπουλος απάντησε ότι δεν «βλέπει» προσωπική ευθύνη στον απερχόμενο υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή για τον σάλο με την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου και εκτίμησε ότι η απομάκρυνση από το υπουργείο δεν συνδέεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

The post Ο Παρασκευόπουλος ομολογεί: Πρέπει να γίνουν αλλαγές στον νόμο μου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευόπουλος, Πρέπει,paraskevopoulos, prepei