Ο ΠΑΟΚ πήρε 1-1 πρόκρισης στην Ουκρανία

Πάλι καλά. Με ένα γκολ του Πέδρο Ενρίκε ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1 στην Ουκρανία απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League. Ασφαλώς μία ομάδα με μόλις έναν αλλοδαπό στη σύνθεση της και όλους τους άλλους παίκτες από την Ουκρανία, δύσκολα μπορεί να απειλήσει τον

ΠΑΟΚ που, στον πρώτο του επίσημο αγώνα παρατάχθηκε χωρίς ούτε έναν Ελληνα στη σύνθεσή του.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ουσιαστικά αδιάφορο. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία ευκαιρία με τον Κρέσπο και οι Ουκρανοί μερικά σουτ που δεν απείλησαν τον Ρέι, τον αργεντίνο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, στο πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι.

Οι παίκτες του Στανόγεβιτς μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Μακ στο 47′, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα με κεφαλιά του Μπιλένκι μετά από γέμισμα στην περιοχή. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση. Στο 55′ πέρασαν στο ματς οι Μπίσεσβαρ και Ενρίκε, με τον δεύτερο να χρίζεται σκόρερ στο 59′ έπειτα από εντυπωσιακή προσπάθεια στη δεξιά πλευρά και δύσκολο πλασέ.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και πίεσε την Ολιμπίκ για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Δικέφαλο.

Ολιμπίκ Ντόνετσκ (Ρομάν Σανζάρ): Μαχαράτζε, Νιεμχανίνοφ, Σαμπάνοφ, Κραβτσένκο, Λουκιάντσουκ, Τσιμπάλιουκ, Μπογκντάνοφ, Κομούτοφ (69′ Μικάλοφ), Μόχα (64′ Μιχούνοφ), Σεστάκοφ, Μπιλένκι (78′ Σοντέι).

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ (55′ Μπίσεσβαρ), Μακ (81′ Πέλκας), Κάμπος (55′ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

The post Ο ΠΑΟΚ πήρε 1-1 πρόκρισης στην Ουκρανία appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα