Ο ΠΑΟ κέρδισε την ΤΣΣΚΑ με 85-80

Την «καυτή» του έδρα εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδεχόμενος τη μία εκ των δύο πρωτοπόρων της Ευρωλίγκα και κάτοχο του περυσινού τίτλου.

Βέβαια, χρειάστηκε μία παράταση προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής της βραδιάς, σε ένα ματς για γερά νεύρα.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ λαθών με αποτέλεσμα να μην εκδηλώσουν επίθεση και ο αγώνας να κριθεί στο έξτρα πεντάλεπτο.

Επειτα από όλα αυτά το «τριφύλλι», μετά τη νίκη του το βράδυ της Παρασκευής

απέναντι στη ρωσική ομάδα, «σφράγισε» το εισιτήριό του για την επόμενη φάση και κατέκτησε την προνομιούχο 4η θέση -σε συνδυασμό με τη νίκη της Ρεάλ με 61-56 επί της Φενέρ- η οποία του δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Oλο το ΟΑΚΑ όρθιο για Ιτούδη

Για 40 λεπτά ήταν αντίπαλοι στο παρκέ ελέω της μάχης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δείξει στον Δημήτρη Ιτούδη πως δεν έχει ξεχάσει την προσφορά του στην ομάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Dugogodišnji asistent Željka Obradovića, Dimitris Itudis, dočekan velikim aplauzom u OAKA Areni!#paobc #Euroleague pic.twitter.com/pZtX4xemgR

DoubleDouble (@doubledouble14) March 31, 2017

Ετσι, τη στιγμή που ο έλληνας τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης εμφανίστηκε στο παρκέ πριν από το τζάμπολ του αγώνα, όλο το γήπεδο του χάρισε ένα αυθόρμητο χειροκρότημα, με τον ίδιο από την πλευρά του να ευχαριστεί την πράσινη κερκίδα χειροκροτώντας τους παρατεταμένα.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 35 φορές στο παρελθόν, με την ΤΣΣΚΑ να μετρά 19 νίκες έναντι 16 του Παναθηναϊκού. Πάντως το «τριφύλλι» στην έδρα του έχει την υπεροχή με 9-5, ενώ έχει το πάνω χέρι στα πολύ μεγάλα ραντεβού των δύο ομάδων, καθώς έχει νικήσει την ΤΣΣΚΑ σε δύο τελικούς (2007 στην Αθήνα, 2009 στο Βερολίνο) κι έναν ημιτελικό (1996 στο Παρίσι), ενώ σε δύο αναμετρήσεις σε μικρούς τελικούς Final Four οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη.

The post Ο ΠΑΟ κέρδισε την ΤΣΣΚΑ με 85-80 appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα