Ο Παναθηναϊκός νίκησε 71-58 τον Ολυμπιακό

23:15 8/6/2017 - Πηγή: Protagon

Σε πέμπτο ματς -που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής, στο ΣΕΦ- θα αναδειχθεί ο εφετινός πρωταθλητής της Α1 μπάσκετ.

Με ρεσιτάλ άμυνας, τη δύναμη που του προσφέρει η έδρα του και έναν Καλάθη που τα έκανε όλα, ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης νίκησε πολύ εύκολα τον Ολυμπιακό με 71-58 στο ΟΑΚΑ, ισοφάρισε

τη σειρά των τελικών των play off σε 2-2 και όλα θα κριθούν σε τρία 24ωρα στο «σπίτι» των Πειραιωτών που έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη κι έβγαλε απίστευτη ενέργεια στο παρκέ ήταν αυτή που την κατάκτησε. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έδειξαν ότι «διψούσαν» για την ισοφάριση.

Από την άλλη μεριά, τα 23 λάθη των «ερυθρόλευκων» δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν τίποτα περισσότερο από αυτό που πήραν. Αν, μάλιστα, δεν ήταν σε τρομερή βραδιά ο Γκριν (20 πόντους), τότε η ομάδα του Σφαιρόπουλου θα είχε ηττηθεί με πολύ μεγαλύτερη διαφορά.

Album ➡️Ολυμπιακός – #paobc 64-62 #basketleague #esake pic.twitter.com/ULn5XkLmMI

Panathinaikos BC (@paobcgr) June 5, 2017

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Νικ Καλάθης, ο οποίος όχι μόνο κατάφερε να συνέλθει από τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπώρησε, αλλά πραγματοποίησε και το καλύτερο παιχνίδι του στους τελικούς! Ήταν εκείνος που πήρε από το χέρι τους «πράσινους» και ηγήθηκε στη νίκη που έβαλε και πάλι τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση του τίτλου. Μάλιστα η διαφορά είχε φτάσει και στους 21 πόντους (65-46 στο 35′) αλλά το… αργοπορημένο «ξύπνημα» των «ερυθρολεύκων» δεν στάθηκε αρκετό για να γυρίσει το ματς.

Και τώρα ο… τελικός των τελικών!

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 39-28, 59-39, 71-58

The post Ο Παναθηναϊκός νίκησε 71-58 τον Ολυμπιακό appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα