Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι «πιο τούμπανο» από τον σωσία του στο «Survivor»

Με το που παρουσιάστηκαν οι νέοι παίκτες στο Survivor, η ομοιότητα -τουλάχιστον φυσιογνωμικά- ήταν εμφανής. Ο λόγος για τον βολιώτη Πάνο Θεοδώρου, fitness specialist και σχεδιαστή προγραμμάτων εκγύμνασης, που ήρθε να ενισχύσει την ομάδα των Μαχητών, αλλά έγινε αμέσως viral χάρη στην ομοιότητά του με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Τα σχόλια στα social media πήραν «φωτιά», με τους χρήστους να εξαντλούν την ευρηματικότητά τους στα photoshop και τα κολλάζ φωτογραφιών (φωτ. κάτω). Ξαφνικά ο σύζυγος της κεντρικής παρουσιάστριας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σίας Κοσιώνη, έγινε μέσα σε μία ημέρα πρωταγωνιστής στο δημοφιλές ρεάλιτι του καναλιού.

Ο ίδιος ο περιφερειάρχης έδειξε πάντως να το διασκεδάζει και με το χιούμορ που τον διακρίνει (θυμηθείτε την απολαυστική του συνέντευξη στον τσολιά της Ελληνοφρένειας), «πετάχτηκε» μέσω Facebook μέχρι τον Αγίο Δομίνικο, όπου προχώρησε και στις «αναγκαίες συγκρίσεις» με τον νέο παίκτη των Μαχητών, υπερηφανευόμενος – με γενναία δόση αυτοσαρκασμού- ότι «είναι πιο τούμπανο» από τον Πάνο Θεοδώρου.

The post Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι «πιο τούμπανο» από τον σωσία του στο «Survivor» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα